keskiviikko 13. toukokuuta 2015

BOHEMIAN VIBESMoikka kaikille täältä sängynpohjalta. Minuun iski maanantai-iltana ihan järkyttävä vatsatauti ja olen siitä lähtien ollut vuoteenoma. En usko, että olen koskaan sairastanut näin rajua vatsatautia. Veto on ihan poissa ja ajatuskin ruoasta saa kakoamaan. Yleensä sairastamani vatsataudit ovat kestännet tasan sen yhen päivän/yön, mutta nyt valitettavasti kyseessä on jonkin sitkeämpi bakteeri. No, eihän tässä auta muu kuin vain kärsivällisesti odottaa parempia oloja. 
Onneksi kerkesimme kuitenkin napata asukuvat maanantaina päivällä kaupungilla ollessamme. Farkkua, pitsiä, mokkaa, kultaa, hippihapsuja ja rentoja laineita… Tästä asusta löytyy monta omaa lempi elementtiäni kesäpukeutumisessa. Toistan itseäni kun sanon, että boheemi tyyli on tänä kesänä SE juttu. Inspiraatiota ei ole vaikea saada, sillä kauppojen hyllyt ja lehtien sivut pursuavat tätä trendiä. Tämä asu on vain pintaraapaisu tuohon hippimaailmaan ;) 


---------------------
Hello everyone! I got the worst stomach flu a couple of days ago and I have been bedridden ever since. I feel so tired, lethargic and my appetite is completely gone. Usually all the stomach flus I have had, have only lasted a one day/night but this bacteria is much more persistent. Hopefully I will get better soon.
Luckily we managed to take outfit pictures on monday morning, when we were in the city. Denim, lace, suede, gold, boho fringes and easy, curly hair… There are a lot of my favourite summer details in this outfit. A little bit of a bohemian style I would say. The bohemian trend is the IT thing this season, like I have told before. You can get the inspiration for this trend very easily because all of the shops and fashion magazines are full of boho inspiration. My outfit is only a first touch to this whole bohemian world.Top: H&M
Jeans: Mango
Sunnies: Dolce&Gabbana
Bag: Saint Laurent
Shoes: Zara
4 kommenttia:

 1. Kurjaa että olet kipeä, vatsatauti on se todella ärsyttävin, paranemista sinne! Mutta oli yksi kysymyskin: mistä olet löytänyt noita rusetteja vauvan tukkaan? Meidän tytöllä 4 kk on jo samanlainen pehko ja roikkuu jo vähän silmilläkin, niin noilla saisi sen nätisti kiinni :)

  yt, Tiina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rusetit olen ostanut Le Bunuell -nimisestä vaateliikkeestä Helsingin Bulvardilta. Siellä on muutenkin tosi ihania vaatteita lapsille :)

   Poista

Bloglovin

Metti Forssell