lauantai 16. toukokuuta 2015

I`M (ALMOST) BACKTäällä ruudun toisella puolella kirjoittaa yksi erittäin uupunut yksilö. Sairastin juuri elämäni kauheimman, neljä päivää kestäneen vatsataudin. Tauti veti itseni ihan kuiviin, mutta nyt alkaa taas itsensä kokoaminen ja paluu normaaliin arkeen. Taudeillahan on paha tapa kiertää jokainen perheenjäsen, joten ei tullut yllätyksenä, että sekä tyttäremme että mieheni sairastuivat myös :/ Nyt puolikuntoisena saa hoitaa molempia, niin voin kertoa, että aika pienillä energioilla mennään… MUTTA silmissä siitää jo kohta alkava ihana loma Espanjassa, jonne lähdemme perheeni kanssa reilun viikon päästä!! Jo ajatuskin Espanjan aurinkorannasta saa minut kiljahtamaan innosta. Tältä lomalta odotan ennen kaikkea täydellistä rentoutumista rannalla makoillen ja auringosta nauttien. Life`s a beach <3
Täytyy sanoa, että olen näyttänyt asukuvissa joskus paremmaltakin, kuin näin neljän päivän sairastelun jälkeen (heh), mutta menköön. Tässä muutama kuva au naturel :)


Here writes a very exhausted person. I had the most awful stomach flu ever and the past four days have been horrible. I`m starting to feel a little bit better now but unfortunately my husband and daughter got the same stomach flu so now it is time to take care of them. BUT luckily it is only a little over a week and it is time for this family`s vacation. I`m definitely in need of a holiday so you can imagine how excited I am. I want to have a super chilled time-off, lying on the beach and enjoying the spanish sun. Life`s a beach <3
I have probably looked better in outfit pictures, than after four days of being sick, but whatever. I`m still going to post these. Here`s few pics au natural :)

Leather Jacket & Jeans: Zara
Top: Massimo Dutti
Sunnies: Ray Ban
Sneakers: New Balance

6 kommenttia:

 1. Paranemisia ja tsemppiä koko perheelle! Onneksi aurinkoloma odottaa teitä :) saan sun arkiasuista paljon inspiraatiota, osaat yhdistää simppelitkin vaatteet mielenkiintoiseksi kokonaisuudeksi. Kiitos blogista! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, aurinkoloma tulee kyllä tarpeeseen. Ja kiva kuulla, että pidät blogista! :)

   Poista
 2. Paranemisia sinne! Itse sairastin juuri samaisen vatsataudin muutama viikko takaperin ja olin yli viikon kokonaan poissa pelistä. Todella inhottava tauti.. Ja hei asu on ihan täysi 10 :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Joo tauti oli kyllä inhottavan sitkeä, mutta onneksi siitä selvittiin!

   Poista
 3. Tämä sinun ihana blogisi on kyllä ehdottomasti noussut yhdeksi lempiblogeistani. Kirjoitat laadukasta ja oikeakielistä tekstiä mitä on helppo ja mukava lukea, siitä erityiset kiitokset. Pidän myös tyylistäsi aivan todella paljon sillä vaatekokonaisuutesi ovat aina sellaisia mitä itse voisi ja myös pukeekin päälleen. On kiva lueskella blogeja joiden pitäjät pukeutuvat todella omaperäisesti mutta sinulta saa aivan parasta inspiraatiota jokapäiväiseen pukeutumiseen. On myös ihanaa kun vastaat lukijoiden kommentteihin aina ystävällisesti ja huolella, vaikutat ihanalta ihmiseltä. Kysyisin mistä olet ostanut näissä kuvissa olevat kaulakorut, erityisesti itseäni kiinnostaa tuo puolikuu? Paranemisia ja voimia teidän koko perheelle ja kiitos mahtavasta blogista <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kuinka ihana kommentti, kiitos paljon <3 Mukavaa, että sinne ruudun toisellekin puolelle välittyy jotain :) Olen aina erityisen onnellinen, jos lukijat saavat inspiraatiota minulta omaan pukeutumiseen. Kiitos sinulle, että luet blogiani :) Puolikuu koru on h&m.stä!

   Poista

Bloglovin

Metti Forssell