maanantai 11. toukokuuta 2015

MOTHER`S DAY PRESENT
Eilen oli ihana äitienpäivä. Päivä täynnä iloa, rakkautta ja ihanaa yhdessäoloa. Eilinen oli itselleni itseasiassa jo toinen äitienpäivä, sillä pikkuisemme syntyi viime vuonna juuri muutama päivä ennen äitienpäivää. Olen myös niin onnellinen, että sain oman äitinikin tänne perheineen viettämään tätä erityistä päivää kanssamme. Ulkomailla asuessa kun niitä läheisiä ikävöi niin paljon ja muutamakin päivä heidän kanssaan on kullanarvoisia <3 

Aamuni alkoi ihanan aamupalan, kukkien, halauksien ja suukkojen saattelemana. Niiden lisäksi sain myös erityisen lahjan. En tiedä onko mieheni lukenut blogiani vai tietääkö hän vain makuni niin tarkasti, mutta tämä lahja meni kyllä ihan nappiin! ;) Kiitos vielä rakas ihanasta päivästä sekä upeasta lahjasta <3


Yesterday was Mother`s Day. My day was wonderful, full of happiness and love. I was so happy that my mom and her family flew over and we got to spend this special day with our loved ones. Because when living abroad you miss them all the time.. 
My Mother`s Day morning included a lovely breakfast, flowers, hugs and kisses. On top of that I also got a special gift. I don`t know if my husband read my blog or does he really know my style that precisely, but this gift was spot on. Thank you again my love <314 kommenttia:

 1. Ihanan laukun oot saanu lahjaks :)!<3

  VastaaPoista
 2. Laukku on upea! Toivottavasti nähdään asukuvia laukun kanssa piakkoin ;)

  VastaaPoista
 3. Itselläni perinteinen musta ja pienempi koko. Olen niin rakastunut tuohon laukkuun. Nyt haluaisin saman beigenä ilman tasselia. Kaunis on tämäkin! Onnea kaunokaisesta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Laukku on aivan ihana:) Ja niin on kyllä ihan kaikki muutkin värit! :D

   Poista
 4. Sehr, sehr schöne Tasche! Love your blog!

  VastaaPoista
 5. Muistan, kun haaveilit juuri tuosta laukusta. Ihanaa, että sait sen. Se on tyylikäs ja upea. Täällä pohditaan samalta merkiltä, ottaako valkoinen, musta vai beige.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niimpä, nyt olen laukun onnellinen omistaja ;) Kaikki värit ovat ihania <3

   Poista
 6. Ihana blogi sinulla ja hienoja asukuvia! :) Olisi kiinnostavaa kuulla enemmän sinun liikuntatottumuksistasi! Entä missä kampaamossa teit hääkampauksesi? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiva jos tykkäät :) Liikuntajutuista tulee aina tasasin väliajoin jotain juttuja. Ja yritän tehdä niitä enemmän ja enemmän. Täytyy alkaa totuttelemaan siihen että on kamera lenkillä mukana ;) Ihana Marica Kampaamo Bliss.stä tuli tekemään hääkampaukseni :)

   Poista

Bloglovin

Metti Forssell