perjantai 17. huhtikuuta 2015

THE PERFECT DRESS FOR SUMMER PARTIES - SAND

Kesä tuo mukanaan monia juhlanaiheita. Monilla on edessäan ylioppilasjuhlia, häitä, koulunpäätösjuhlia, syntymäpäiviä ja vaikka mitä. Yksi tärkeä osa juhlaa on oikeanlainen ja hyvältä tuntuva pukeutuminen. Kaunis asu kruunaa juhlapäivän ja saa käyttäjänsä olon tuntumaan varmalta ja upealta!

Upea pitsimekko on luotettava materiaalivalinta kauneutensa ja ylellisen ulkonäkönsä vuoksi. Jos minulla olisi tänä keväänä omat ylioppilasjuhlat, valitsisin juuri tällaisen mekon. Materiaalina pitsi korostaa myös naisellisuutta. Klassisuus yhdistettynä moderniin suunnitteluun takaa sen, että pitsimekot näyttävät aina yhtä kauniilta ja muodikkaalta. 


During summer time there are usually a lot of different parties. Graduation parties, weddings, birthdays all sort of things. One of the most important part of a party is a fabulous dress. A beautiful outfit makes you look confident and gorgeous.

If I had my graduation this summer, I would definitely pick this dress. A lace dress is always a good material choice because it is beautiful and luxurious. As a delicate material it emphasises femininity. Classic combined with a modern design makes lace always look pretty and fashionable. 
Mekon kaunis pitsikangas on kuin koru itsessään, joten asusteet voi pitää hyvin yksinkertaisina. Yläosan ja helman läpinäkyvät pitsiyksityiskohdat lisäävät keveyttä ja tuovat aavistuksen seksikkyyttä asuun. Valkoinen on raikas valinta, mutta tästä samaisesta mekosta löytyy myös tyylikäs musta sekä säkehdyttävän upea laventelinsininen.

The lace fabric is like a jewellery itself so all accessories can be kept very simple. White is a fresh choice for the summer, but you can find this dress also in a chic black and wonderful lavender.
Mikäli sinulla on tarvetta uudelle mekolle tulevan kesän juhlia silmällä pitäen, suosittelen kurkkaamaan SANDin valikoiman. Tämän mekon lisäksi heiltä löytyy toinen toistaan upeampia ja erityylisiä mekkoja eri tilaisuuksiin. Heidän mallistostaan löytyy jotain sopivaa niin äidille kuin tyttärellekin.

Sand Concept Store Helsingissä tarjoaa blogini lukioille upean mahdollisuuden shoppailla heidän vaatteitaan. Kun mainitset oston yhteydessä METTI FORSSELL saat -20% alennuksen. Alennus koskee kaikkia naistenvaatteita ja on voimassa sunnuntaihin 19.4 saakka. Liike sijaitsee Helsingin keskustassa, osoitteessa Keskuskatu 5. 

If you need a new party dress for summer parties, I suggest that you check out Sand`s collection. They have the most gorgeous summer dresses for every occasion. 

Sand Concept Store in Helsinki offers a great offer to my blog`s readers. When you mention METTI FORSSELL with purchase you will get -20% discount. You will get the discount of the whole women`s collection and it lasts until this sunday 19.4. The store is located in the city centre of Helsinki (Keskuskatu 5)
Dress: Sand
Bag: LV
Shoes: Valentino



20 kommenttia:

  1. Itselläni on rippijuhlat tulossa ja jonkinlainen pitsimekko on ollut hakusessa! Ihanalta kuulostaa tuo laventelinsininen. En kuitenkaan asu tuolla helsingin seudulla joten myydäänkö näitä mekkoja netissä? :-)

    -Edith

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei valitettavasti. Tätä mekkoa myydään myös Stockmannilla, jos asut mahdollisesti sellaisen lähistöllä? (Stockmannit Espoo, Tampere, Turku ja Oulu)

      Poista
  2. Olet upea! Ja ihana mekko! :) t.A

    VastaaPoista
  3. Ihan älyttömän upea, sekä mekko kuin sinäkin! Netistä tätä merkkiä saa tilattua ainakin Boozt ja Stockmannin verkkokaupasta, kun joku sitä kysyi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) Itseasiassa tiesinkin, että Stockmann myy, mutten tiennyt Booztista. Kiitos kun jaoit tiedon täällä :)

      Poista
  4. Täydellistä, raikasta, keväistä...sanat eivät riitä. Olet upea.

    VastaaPoista
  5. Asun pienellä paikkakunnalla ja yritin katsoa noista verkkokaupoista, joita täällä mainittiin ja Bootz.com oli vain 36 ja 40 ja en löytänyt tätä Stockmannin verkkokaupasta ??

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tätä mekkoa myydään kaikissa Stockmann-tavarataloissa ympäri Suomea. En valitettavasti osaa sanoa mitä kokoja missäkin on jäljellä, mutta jos sinulla on mahdollisuus tiedustella jostain muusta Stockmannista, joka mahdollisesti olisi lähempänä sinua? (Espoo, Turku, Tampere, Oulu) :)

      Poista
  6. luin tarkemmin ja mainitsit, että tätä merkkiä saa noista verkkokaupoista....sorry :)

    VastaaPoista
  7. Nuo kengät ovat upeat! Onko sulla kahdet eriväriset?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö! :) Olen ihan hurahtanut näihin Valentinoihin :D Minulta löytyy samat, mutta mustalla kärjellä ja kitten heel -korolla.

      Poista
  8. Oi toi mekko on niin ihana!!

    http://teresa-isa.blogspot.fi/2015/04/perfect-breakfast_18.html?m=1

    VastaaPoista
  9. Oi toi mekko on niin ihana!!
    http://teresa-isa.blogspot.fi/2015/04/perfect-breakfast_18.html

    VastaaPoista
  10. Hei!

    Minkä kokoinen tässä postauksessa päälläsi oleva Sandin mekko on? Jos koko on 34 tai 36 ja olet halukas myymään mekon, ostaisin sen mielelläni sinulta! Tahtoisin todella kovasti tämän mekon ensi vuoden ylioppilasjuhliini yo-mekokseni. Jos jossain vaiheessa ennen ensi kesää haluat mekosta luopua, voit laittaa minulle s-postia osoitteeseen jaba.muse@gmail.com.

    Kesäterveisin
    Janna Hiltunen

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Janna! Tuo mekko on aivan ihana, joten luulempa etten raaski siitä luopua :( pidän sinut kuitenkin mielessäni mikäli mieleni muuttuu! Mukavaa viikonloppua!

      Poista
    2. Kiitos kovasti vastauksesta! Mukavaa kesää! :)

      Poista

Bloglovin

Metti Forssell