torstai 16. huhtikuuta 2015

THE PERFECT WORK DRESS - SAND


Viime viikolla postailin työpukeutumisesta (löydät sen täältä) ja siitä kuinka vaikeaa on välillä löytää mitään kivaa päälle pantavaa töihin. Tottakai työpaikka ja työtehtävät rajoittavat työpukeutumista ja määrittelevät mikä on sopiva vaate työasuksi. 

Vaikka työpaikka ei välttämättä olekaan se paikka, jossa eniten vaatetuksellä revitellään, ei se silti tarkoita, että pitäisi pukeutua tylsästi. Värejä, erilaisia printtejä ja kuoseja käytetään mielestäni harmillisen vähän. Toki tähän "tylsyyteen" saattaa vaikuttaa myös se fakta, että Suomessa yli puolet vuodesta on pimeää ja synkkää. Silloin se kirkkaankeltainen mekko ei ehkä näytä niin houkuttelevalta vaihtoehdolta kuin musta :D Kuitenkin näin keväällä ja kesällä haluaisin rohkaista mahdollisimman monia kokeilemaan räväkämpiä värejä ja uudenlaisia kuoseja työpukeutumisessa. Kirkkaat värit ja kesäisemmät printit piristävät päivää! 


Last week I posted a post about office looks. (find it here) It can sometimes be hard to find suitable clothes for work. Of course the work place and work assignments limit opportunities to dress up for work.
Even though the work place may not be the best place to show off your clothes, it does not mean that you should dress boring. In my opinion, colours and different prints are used far too little. Of course the reason for that can be the fact that the finnish winter does not courage to dress up in colours as it is very dark and grey. Still I would like to encourage people to wear bright colours and bold prints for work. Colours cheer up the day!
Tämä kuvassa oleva SANDin mekko on täydellinen valinta töihin. Mekossa on hyvä malli, joka on tyköistuva muttei kuitenkaan liian pintaanuoleva. Mekon printti on raikas ja kesäinen. Työpukeutumisessa (ja toki muutenkin) mekot ovat ihanan helppoja: ei tarvitse erikseen miettiä ylä- ja alaosaa. Monilla on myös sellainen työ, johon kuuluu paljon tilaisuuksia joihin saatetaan joutua menemään suoraan töistä. Tämä mekko soveltuu juuri täydellisesti sellaiseen tarkoitukseen. Ehkä ballerinat saattavat vaihtua korkoihin, mutta muuten samoilla jutuilla mennään. Kätevää :)

The SAND dress in this picture would be a great choice for work. The style of the dress is nice as it is well-fitted yet not too tight to be inappropriate for work. The print of the dress is very fresh and summery. Dresses are an easy choice for work because you don`t need to think about different tops or bottoms which to wear together. Also this dress is easy to wear straight after work at an afterwork party.
Tämän kevään kuumimpia trendejä ovat graafiset kuviot ja kukkakuosit. Tässä mekossa yhdistyvät molemmat. Tummansinisen ja valkoisen yhdistelmä on kesä-klassikko, joka on aina muodissa.

One of the hottest trends this season are bold, grafic prints as well as flower prints. This dress combines both. Navy blue and white together is a summer classic, which is never out of style.
Dress: Sand
Bag: Chanel
Shoes: Louboutin


Tämän kukkamekon sekä muita upeita töihin soveltuvia mekkoja ja vaatteita löydät SAND Concept Storesta Helsingistä (Keskuskatu 5). Blogini lukijat saavat -20% alennuksen kaikista naistenvaatteista kun mainitsevat oston yhteydessä METTI FORSSELL. Tarjous on voimassa sunnuntaihin 19.4 saakka. Hyviä shoppailuhetkiä ;)

You can find this dress and other nice work clothes in Sand Concept Store in Helsinki (Keskuskatu 5). My readers will get -20% off the normal price, when they mention METTI FORSSELL with purchase. This offer is valid until the sunday 19.4. Happy shopping ;)

12 kommenttia:

 1. WAU...kerrankin voin kommentoida, että minulla on jokin sama vaate kuin sinulla :) eli tämä mekko !

  VastaaPoista
 2. Sä olet vaan niin häikäisevän kaunis ihminen! Kaipaisin vinkkejä miten löytää juuri itselleen sopiva tyyli... tai lähinnä tyyli ei ole se ongelma vaan itselleen hyvin istuvia vaatteita. Olen 155cm pitkä ja tuntuu ettei mikään saa minua näyttämään tyylikkäältä ja naiselliselta:/ En kuitenkaan jaksaisi kävellä korkkareiden kanssa 24/7.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista ja kauniista sanoista :) Hieman on vaikea lähteä neuvomaan kun en ole sinua nähnyt, mutta yleisenä vinkkinä voisin sanoa, että kannattaa suosia tyköistuvia vaatteita. Varsinkin alaosana esim. perushame tai minihame ovat hyviä vaihtoehtoja. Hameissa tiukat ja halkiolliset mallet toimivat parhaiten. Korot tietysti tuovat pituuteen lisäsenttejä, mutta on enemmän kuin ymmärrettävää, ettei niillä koko ajan jaksa kävellä. Minihameen pariksi sopii ihan yhtä hyvin matalat kengät, jotka tasapainottavat muuten paljastavaa asua :)

   Poista
 3. tää mekko myyty loppuun suomesta, en saanut enää :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi harmi :( Sand Storesta Helsingistä löytyy tämä sama mekko, mutta tummansinisellä pohjalla, jossa on pieniä valkoisia kukkia. Todella kaunis sekin! Kannattaa käydä kurkkaamassa sieltä :)

   Poista
 4. Kiitos sinulle vinkistä. Ostin tuon toisen kuvion kun koko 34 tuntuu olevan aina loppu. Ihana tämäkin :)
  Hyvää viikonloppua !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla, että sait mekon! :) Mukavaa viikonloppua sinullekin!

   Poista
 5. Tämä on ihana mekko ja monikäyttöinen.itse ostin Stockmannilta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva!! Kyllä, tämä mekko on monikäyttöinen ja never out of style ;)

   Poista
 6. Mekkoa löytyy Stockmannilta !!

  VastaaPoista

Bloglovin

Metti Forssell