maanantai 20. huhtikuuta 2015

SUNGLASSES

Mukavaa alkanuttta ja aurinkoista viikkoa kaikille! Nyt kun saamme nauttia yhä enemmän aurinkoisista päivistä, ajattelin jakaa kanssanne tämän hetken eniten käyttämäni aurinkolasit. Nämä viisi paria ovat minulla jatkuvasti käytössä ja vaihtelen laseja fiiliksen mukaan. Osa laseistani ovat rennompia, osa naisellisempia, mutta mielestäni jokainen pareista on hyvin monikäyttöinen. Kesällä aurinkolasit ovat tärkeä osa asukokonaisuuden viimeistelyä. Isot aurinkolasit ovat itselleni enemmän sääntö kuin poikkeus ja olenkin saanut monet kerrat kuulla näyttäväni ihan ampiaiselta isot lasit päässäni. Ampiainen tai ei, en ole niistä valmlis luopumaan :D


Happy new week everyone! Now that we are enjoying sunshine even more these days, I wanted to share my top 5 sunglass favourites with you. Some of the models are more feminine others are more casual. I like a pair of sunglasses that goes easily with every outfit. I prefer big, feminine sunglasses and I ofter hear that I look like a bumblebee with my big sunnies.  Bumblebee or not, I like them! :D 
Ray-Ban 3025 Aviator (Matta kulta 112/17 58mm) - Nämä olivat ensimmäiset merkkiaurinkolasini, jotka ostin Helsinki-Vantaan lentokentältä noin 7 vuotta sitten! Olen käyttänyt laseja vuodesta toiseen enkä vaan kyllästy niihin. Lasit ovat todella ajattomat ja sopivat asun kuin asun kanssa. 
Ray-Ban 3025 Aviator (Kulta 001 58mm) - Muutama vuosi sitten kun peililasilliset aurinkolasit olivat kuuminta hottia, tuli minunkin ostettua itselleni pari. Nämä aurinkolasit ovat kuitenkin olleet kovassa käytössä aina siitä lähtien - varsinkin kesäisin. Ihana piristysruiske kasvoille!
Dolce&Gabbana (DG 6087 502/T5) - Lähes kaikki aurinkolasini ovat mustia, joten kaipasin niiden rinnalle jotain muuta väriä. Kun törmäsin ohimennen tähän Dolce&Gabbanan malliin, tykäistyin laseihin heti. Tästä hieman kissamaisesta mallista pidän paljon ja malli sopii mielestäni kasvoilleni hyvin. Tykkään myös lasien kehyksien kuosista/väristä, joka on ruskea tortoise.
Ray-Ban Outsiders Oversized Wayfarer - Olen monta kertaa ihaillut muilla Ray-Banin klassikko-Wayfarereitä, mutta aina kun olen niitä liikkeessä sovittanut, on ensireaktioni ollut EI. En tiedä johtuiko negatiivinen reaktioni lasien mallista vai siitä, että koin lasit todella pieniksi. Kun taas kerran sovitin laseja eräässä liikkeessä ja valittelin myyjälle, että koen lasit liian pieniksi itselleni, kysyi hän minulta: Oletko kokeillut mallin oversize kokoa? Kun kokeilin isompaa kokoa, tuntuivat lasit heti omilta. Kassan kautta kotiin :)
Gucci (GG 3180/S) - Isot, kissamaiset, naiselliset. Kaikki kolme tärkeintä aurinkolasikriteeriäni täyttyy näissä laseissa. Jos pitäisi valita yksi aurinkolasipari, jota käyttäisin koko loppuelämäni, valitsisin nämä.2 kommenttia:

Bloglovin

Metti Forssell