tiistai 21. huhtikuuta 2015

Q&A - ANSWERS PART 3


Miten ystäväsi kuvailisivat sinua kolmella sanalla? - Sydämmellinen, luotettava, hauska

Valko- vai punaviini? - Pidän molemmista. Kesällä tulee enemmän juotua valkoviiniä ja talvisin punaviiniä.

Pidätkö raakasuklaasta? - Joo, nam!

Käytätkö superfoodeja? - Käytän jonkin verran. Tykkään lisäillä esimerkiksi puuroihin, jogurttiannoksiin ja smootheihin erilaisia superfoodeja.

Onko sinulla mitään ruokarajotteita tai vältteletkö jotain tiettyjä ruoka-aineita? Ei ole mitään ruokarajoitteita. Syön kaikkea, mutta yritän välttää erityisesti valkoisia viljoja ruokavaliossani.

Oletko ajatellut ikinä että järjestäisit jonkun lukijatapahtuman? Olisi niin kiva jos sinut voisi tavata jossain. - Kiitos mielenkiintoisesta ideasta. Minustakin olisi tosi kiva tavata lukijoita ja päästä juttelemaan teidän kanssa. Toivottavasti pian tulevaisuudessa!

Millainen olit nuorena? Olin kiltti nuori. Keskityin aina 100% kouluun ja halusin saada hyviä arvosanoja. Tykkäsin viettää aikaa kavereiden kanssa ja urheilla.

Olisiko mahdollista nähä sinusta kuvia nuorempana, teini-ikäisenä tms? - Minulla ei ole ainakaan tällä koneella yhtään kuvia itsestäni teinivuosilta. Pitää joskus kaivella vanhempien koneita, jos heidän arkistojen kätköistä löytyisi jotain julkaisukelpoista materiaalia.

Mihin rakastuit miehessäsi? - Hänellä on ihan uskomaton huumorintaju. Nauramme yhdessä koko ajan!! Hän on myös kohtelian, avulian, kiltein, luotettavin ja komein tuntemani mies ;)

Mistä päin olet kotoisin? - Olen syntynyt Kokkolassa, mutta muutimme Tuusulaan kun oli 3-vuotias. Siellä asuin aina siihen asti, kunnes muutin Helsinkiin 18-vuotiaana.

Onko sinulla aina ollut vaaleat hiukset? - Joskus 13-14 vuotiaana sain päähänpiston värjätä hiuksieni alaosa tummaksi ja päältä vaaleaksi. Voi herranjumala miten kamala se oli :D Onneksi tulin järkiini hyvin nopeasti ja sen jälkeen hiukseni ovat aina olleet vaaleat.

Oletko aina tiennyt haluavasi lapsia nuorena? - Olen aina tiennyt haluavani lapsia, mutten osannut kuvitellakaan, että saisin lapsen näin nuorena. Halusin aina mennä sen perinteisen kaavan mukaan: opiskella, tehdä töitä, mennä naimisiin ja sitten joskus tulevaisuudessa hankkia lapsia. Elämäntilanteet kuitenkin muuttuvat ja mieheni kanssa lastenhankinta tuntui luonnolliselta jo heti alussa.  

Paras treenimuoto? Tällä hetkellä lenkkeily. On ihanaa juosta raikkaassa ulkoilmassa ja kuunnella musiikkia. Lenkkeily tuo piristystä niin kroppaan kuin mieleenkin.

Miten hoidat hiuksiasi ja mitä tuotteita käytät? - En hoida millään erityisellä tavalla hiuksiani. Pesen n.2-3 kertaa viikossa hiukset (Bed Headin vaaleille hiuksille tarkoitetuilla aineilla) ja joskus pesun jälkeen laitan latvoihin hiusöljyä. (Moroccanoil) Välillä käytän shampoona ns. hopeashampoota joka estää/vähentää hiuksien keltaisuutta.

Onko sulla ollut terveyden kanssa ongelmia? - Onneksi ei ole ollut (koputetaan puuta). Olen aina ollut perusterve.

Koetko itsesi yksinäiseksi siellä ulkomailla? - En ollenkaan. Tottakai perhettä ja ystäviä on ikävä, mutta onneksi olemme lyhyen lentomatkan päässä Suomesta. Aina voi halutessaan mennä käymään. Yritän nauttia tästä kokemuksesta ja Saksasta mahdollisimman paljon. 

Mitä mieltä olet iästäsi? - Hyvä ikä :D

Mitä mieltä olet ikäerostanne? Miklu on tarpeeksi lapsellinen ja mä oon tarpeeksi aikuinen, niin ollaan just täydellinen pari ;)

Miten lapsen syntymä on muuttanut suhdettanne? Lapsen syntymä muuttaa suhdetta paljon. Lapsi tuo mukanaan uskomattoman ison vastuun ja uuden tulokkaan myötä kaikki asiat muuttuvat. Parisuhteeseen pitää panostaa eri tavalla kuin ennen ja kahdenkeskisen ajan löytämiseen tarvitaan aikaisempaa enemmän ponnisteluja. Meille kahdenkeskeinen aika on todella tärkeää ja pyrimme pitämään huolen siitä, että sitä aikaa järjestyy tarpeeksi paljon. Tottakai jokainen pari määrittelee itse mikä on heille se "tarpeeksi" omaa aikaa. Kun suhde voi hyvin, jaksaa sitä myös paremmin yhdessä tsempata ja tukea toista arkipäivän haasteissa.

Tiesitkö heti Miklun tavattua, että hän on se oikea? - En, mutta Miklu tiesi ja tässä sitä ollaan :D

Mitkä ovat miehesi mielestä sinun parhaat puolesi? - Meillä on samanlainen huumorintaju ja nauramme yhdessä joka päivä. Tottakai tämä on subjektiivinen näkökanta, mutta Metti on maailman kaunein. Hän on myös uskomaton äiti.

Mitkä ovat sinun huonoimmat puolesi? - Olen liian temperamentinen ja äkkipikainen. Yritän oppia kärsivällisemmäksi.

Nautitko elämästäsi tällä hetkellä? Mitä muuttaisit jos voisit? - Nautin elämästäni todella paljon. Olen onnellinen ja kiitollinen kaikesta mitä minulla on. Jos jotain voisin muuttaa, toivoisin, että perheellämme olisi enemmän yhteistä vapaa-aikaa. 

Mikä olisi sun ykkös kiinnostuksen kohde jos se ei olisi muoti? - Olen kiinnostunut myös liikunnasta ja hyvinvoinnista.

Kuinka paljon käytät rahaa kuukaudessa vaatteisiin ja muotiin? - En osaa sanoa tarkkaa summaa. Jonain kuukausina menee enemmän, joinain vähemmän.

Mitkä  on kolme vaatekappaletta mitä jokaiselta naiselta pitäsi löytyä? - Kun ollaan kesää kohti menossa, niin sanotaan monikäyttöinen kesämekko, farkkupaita ja valkoiset tennarit.

Tiedätkö aina heti mikä on sun juttu vaatteissa, laukuissa, kengissä…yms? Vai mietitkö pitkään harkintoja? - Yleensä tiedän heti mistä tykkään ja mistä en. On kuitenkin jotain muotijuttuja, joista en ole aluksi tykännyt mutta kuitenkin pikkuhiljaa myöhemmin lämmennyt. Esimerkkeinä muun muassa slip-on sneakersit ja wedge sneakersit.

Saatko miehiltä paljon huomioo kun olet ulkona? Jos joo, miten reagoit siihen? - Kun olen ulkona olen yleensä aina yhdessä mieheni kanssa. Silloin harvemmin kukaan tulee juttelemaan. Jos olen yksin, silloin enemmän. Rehellisesti sanottuna, en pidä ventovieraiden miesten antamasta huomiosta ollenkaan. Yritän kuitenkin aina olla kohtelias kaikille.

Suomalaiset ovat aika kateellisia kauniille ja menestyville ihmisille? Oletko välttynyt kateellisilta?  - Kateutta on joka puolella maailmaa, mutta tärkeintä on keskittyä positiivisuuteen ja nähdä hyvät asiat kaikissa ihmisissä. I know that some people have asked me to translate all of these question.  I got so many questions that I don't have the time to write all of these in english at the moment. I`m sorry! Maybe next  time when I do a Q&A -post, I will do it only in english!  1 kommentti:

Bloglovin

Metti Forssell