torstai 23. huhtikuuta 2015

PURPLE

Violetti ei ole kuulu lainkaan lempiväreihini. Itseasiassa vaatekaapistani ei löydy yhtään violettia vaatetta - paitsi nyt tämä paita. Ihme ja kumma, mutta ihastuinkin juuri paidan väriin ja kuosiin. Olen huono käyttämään kuviollisia vaatteita, joten tämä paita on erittäin tervetullut lisä vaatekaappini sisältöön. Tuntuu, että valkoiset farkut toimii kaiken kanssa ja rehellisesti sanottuna en ole muita housuja viime aikoina käyttänytkään. Paidan kuosista huolimatta, runsas kaulakoru sopii mielestäni kokonaisuuteen hyvin. Ja jalassa rakastamani Valentinot. Kauneimmat ja mukavimmat omistamani korkkarit! 

------------------
Purple is not one of my favourite colours. Actually I don`t have anything in that colour in my wardrobe - except this blouse now. I don`t usually like purple and I`m very bad using patterns in clothing, but somehow in this shirt I like both the pattern and the colour. White jeans work with everything and the bold necklace completes the look. Also wearing the most comfiest and beautiful shoes, my Valentinos. 
Shirt: Massimo Dutti
Necklace: Mango
Jeans: Zara
Bag: Louis Vuitton
Shoes: Valentino
6 kommenttia:

 1. Itsekään en ole koskaan tykännyt violetista (enkä liilasta, oranssista tai vihreästä), mutta tuo paita on kyllä tosi kiva ja sopii muuhun kokonaisuuteen loistavasti! Tosi kiva :) T. Sini

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Sini! Violetti ei tosiaan kuulu suosikkiväreihini, mutta tässä paidassa ihastuin juurikin siihen väriin :D Kiva saada vaatekaappiin jotain piristystä!

   Poista
 2. samaa miletä, en koskaan katso/osta tuota väriä, mutta päälläsi näyttää todella hyvältä ja raikkaalta! Hyvä vinkki valkoisten housujen kanssa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, väri oli yllätys minullekin! Valkoiset housut ovat kesällä must ja niiden kanssa kaikki näyttää hyvältä! :)

   Poista
 3. Kaunis väri ja pusero. Massimo Dutista löydän joka kerta kaikkea kivaa. Onneksi kesällä matka Espanjaan ja Puerto Banuksesta löytyy ainakin 2 MD liikettä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Puerto Banuksesta löytyy kyllä Massimo Duttin liikkeitä. Itsekin olen kesällä menossa sinne :)

   Poista

Bloglovin

Metti Forssell