torstai 26. maaliskuuta 2015

SLIP THEM ON


No kyllähän minäkin sitten näille lopulta lämpenin - nimittäin slip-on sneakerseille! Kun kyseisistä kengistä tuli niin sanotut it-kengät, en tykännyt niistä ollenkaan. Kengistä tuli lähinnä mieleeni vain ala-aste ajat ja värikkäät Vansin tennarit. Kuitenkin kun slip-on sneakersejä on näkynyt niin paljon muotilehtien sivuilla ja ihan jokaisessa kenkäkaupassa, olen alkanut niistä alitajuisesti tykkämään. Varsinkin kun eteeni sattuivat kuvassa olevat poninkarvatennarit, olin ihan myyty. Ne ovat mielstäni todella kivannäköiset ja vähän erikoisemmat kuin tavalliset nahkaiset. Ja täytyy myöntää, että vaikka kuinka korkoja rakastankin, niin ovathan nämä kengät ärsyttävän mukavat jalassa... ;)
Coat: Zara
Knit: Prego
Jeans: Zara
Belt: Hermés
Bag: Céline
Shoes: Steve Madden

---------------------------------

Yes, i finally bought slip-on sneakers. I have seen these shoes over and over again in fashion magazines and different shoe shops, but I never liked them that much. They only reminded me of primary school when I wore colourful sneakers. Anyway, I have seen slip-on sneakers so much lately that I have subconsciously started to like them. When I found these pony haired slip-on sneakers I knew I wanted the shoes. I really like the pony hair detail in the shoes, because it gives a special twist to the look. And as a committed high-heel lover I hate to admit it, but these shoes are so damn comfortable ;)

8 kommenttia:

 1. Sä oot vaan kertakaikkiaan niin TYYLIKÄS! Voisin tulla Saksaan ja palkata sut mun kanssa vaatekierrokselle;) Ja joku jossain kommentissa sanoi että olisi mukavaa saada lähikuvaa jostain kohdista. Mä oon taas sitä mieltä, että noi kuvat on paljon persoonallisempia kuin ne miljoonat samanlaiset poseerauskuvat yms. tarkat yksityiskohdat blogeissa, samanlaisia kuvia on _kaikilla_. Mielummin katson sua istumassa puiston penkillä kun poseeraamassa kameran edessä samalla tavalla ja samassa asennossa kuin 90% bloggaajista. Mä en vaan kertakaikkiaan löydä mitään huonoa tästä blogista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos niin paljon ihanasta kommentista! Blogi on vasta aluillaan ja yritän itsekin kehittyä koko ajan… Mutta se, että olet tuota mieltä jo nyt lämmittää mieltäni todella paljon! Kiitos xxx

   Poista
 2. Mun on kans pakko yhtyä tohon ylläolevaan kommenttiin! Nää kuvat on hyviä näin! Itse en kyllä tykkää niistä kuvista, jossa on yksityiskohtaisia kuvia... Parempi nää, josta näkee koko kokonaisuuden :)

  VastaaPoista
 3. Hei, onko takki Zaran tämän kevään mallistosta? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei valitettavasti ole:/ Olen ostanut sen jo reilu vuosi sitten.. Olen kyllä nähnyt tänäkin keväänä Zarassa paljon samantyyppisiä trenssejä, joten kannattaa tarkistaa heidän mallistonsa :)

   Poista
 4. Mulle on käynyt samoin, eli slip onit on nyt vasta alkaneet kiinnostaa ja kovasti tekisi mieli hankkia omat. Toisaalta himoitsen myös uusia lenkkareita ja consseja ja... :D Enkä osaa päättää mitkä hankkisin. Jään siis luultavasti ilman ;)

  www.peaceandstyle.fi

  VastaaPoista
 5. Ihanko oikeesti aitoo poninkarvaa?? :-(

  VastaaPoista

Bloglovin

Metti Forssell