tiistai 24. maaliskuuta 2015

BLACK AND WHITE


Täällä aletaan taas pikkuhiljaa olla elävien kirjoissa. JES! Viime viikko oli aika rankka pikkuisemme sairastaessa, mutta nyt kaikki on jo paljon paremmin. Kiitos kaikille, jotka toivoivat hänelle pikaista paranemista ja olivat hengessä mukana <3

Tällä viikolla meitä hemmotellaan oiken olan takaa, sillä saamme rakkaita ihmisiä tänne Saksaan vieraiksi. Itseasiassa äitini saapui tänne jo eilen ja loppuviikosta saamme vielä ihanat ystävämme ja kummipoikamme kylään! Miten ihana viikko meillä onkaan edessä. Paljon mukavaa yhdessäoloa ja rentoutumista läheisten kanssa. Ja tottakai tarkoituksena olisi myös käydä tarkastamassa Düsseldorfin muotitarjonta ;)

Mukavaa viikkoa kaikille! 
Blazer: Mango
Top: Zara
Leather pants: H&M
Bag: Céline
Shoes: Louboutin

------------------------------

Our little one has finally beaten the flu and she`s feeling much better. Thank you so much for all the support <3

This week is very special for us because we are having friends and family over from Finland. My mom arrived yesterday and at the end of week we are having our close friends and godson over. Oh what a wonderful week we are having! And of course we need to visit Dusseldorf to see the spring fashion selection. 

Have a nice week everyone!

5 kommenttia:

 1. Tää sun blogi on muuten ihana, mutta ulkoasu on minun mielestäni liian yksinkertainen ja sisällötön joten siihen sinun kannattaisi panostaa! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista. Blogi on vasta aluillaan ja tulee varmasti muokkaantumaan tulevaisuudessa. Osaltaan tämä "yksinkertaisuus" menee myös osaamattomuuteni piikkiin :D Olen nimittäin todella huono tietotekniikassa.. Mutta itse pidän hyvin yksinkertaisesta tyylistä tässä blogin ulkoasussa. Ei liikaa turhia tekstejä, kuvia, värejä yms.. :)

   Poista
 2. Ihana asu! :)

  http://sonvas.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. Mustavalkoisuus toimii aina.

  VastaaPoista

Bloglovin

Metti Forssell