lauantai 28. maaliskuuta 2015

DAY IN COLOGNESaimme tällä viikolla viettää mieheni kanssa päivän kahdestaan, kun äitini oli täällä kylässä. Asumme keski-Euroopassa monien isojen kaupunkien ympäröimänä ja täältä on todella helppo tehdä päiväreissu jonnekin toiseen kaupunkiin. Tällä kertaa valitsimme suunnaksi Kölnin!
Voi mitä arjen luksusta tuollaiset vapaapäivät onkaan. Jo se, että sain syödä rauhassa lounasta, ottaa siihen lasin valkkaria ja jutella mieheni kanssa rauhassa tekivät päivästäni täydellisen. Sen lisäksi pääsin vierailemaan Lena Terlutterin Super Store -liikkeessa. Lena Terlutter on vaateliikeen omistaja, bloggari ja kirjailija. Hän on upea tyylitaituri ja ainakin täällä Saksassa todella suosittu. Monet teistä saattavat tietää hänet instagramista, johon hän postailee toinen toistaan upeampia muotikuvia. Hänen kuvistaan saa paljon inspiraatiota ja olen seurannut hänen tyyliään jo pitkään.
Olin siis erittäin iloinen, kun pääsin hänen liikkeessään käymään. Liike oli aika pieni, mutta todella söpö ja ihan omistajansa näköinen. Vaatteet olivat kauniisti esillä ja mallistosta löytyi paljon boho-chic tyyliä. Saksa on kyllä erikoinen maa: mieheni ei ymmärrä muodista juurikaan, mutta jopa muotiliikkeet tuntuvat ymmärtävän jalkapallosta. Myyjää näytti palvelemisen sijaan kiinnostavan enemmän miten Bochum pelaa seuraavassa pelissä. Never mind, jalkapallo on musiikin ja muodin ohella maailman puhutuimpia kieliä ja jokaisen näkemys on oma tyylinsä.

Hyvä vapaapäivä voi olla stressaava tai siitä voi nauttia. Itselleni se on yhdessäoloa rakkaiden ihmisten ja omien intohimojeni kanssa. Sain äidin arjesta luksus vapaata mieheini kanssa, koskaan ei ole väärin jos mukaan sattuu Lena Terlutter ja kasa upeita vaatteita ;)

Coat: Zara
Blouse: Zara
Jeans: Mango
Bag: Chanel
Shoes: Zara

--------------------------------------
Last week I got to spent a whole day alone with my husband. My mom was visiting us and she took care of our little one. We decided to drive to Cologne and spend a wonderful day there. We live in central Europe and it is easy to visit other big cities. 
It is already perfect, luxurious day for me when I can eat my lunch in peace and enjoy the company of my husband. But on top of that I got to visit Lena Terlutter`s Super Store -shop. She is the owner of Super Store, blogger and author. Some of you may know her from instagram. She posts the most amazing fashion pictures and she has a killing style herself. I have followed her in Instagram since forever so it was really nice for me to visit her store. The store was small and cute. Clothes were really nice, lots of boho chic kinds of pieces. Germany is a fun land: my husband does`t know that much about fashion, but fashion stores know about football. The shop assistant was more interested in my husband`s football career than helping me out with the clothes. Never mind, football is one of the most spoken languages in the world;)
A good day off can be stressful or enjoyable. For me it is spending time with my loved ones and my passions. The time I spent with my husband was perfect and I can`t complain about the nice Super Store addition either ;) 


11 kommenttia:

 1. Moi, Metti! Aluksi on pakko sanoa, että blogisi on aivan ihana - paljon laadukkaita kuvia ja tyylikkäitä asuja! <3 Vaikuttaa siltä, että olet itsevarma, kypsä ja tasapainoinen. Olen kanssasi samanikäinen, ja koen olevani todella epävarma itseni suhteen. Minulla on upea parisuhde ja mukava opiskelupaikka ja olen elämääni todella tyytyväinen, mutta silti aina vähättelen itseäni ja olen todella itsekriittinen. Haluaisinkin siis kysyä, että mikä on hehkuvan olemuksesi salaisuus? Oletko aina ollut sinut itsesi kanssa, vai koetko että olet saanut varmuutta vuosien mittaan tai vaikka naimisiin menon tai äitiyden myötä? Kiitos jo etukäteen vastauksesta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että pidät blogista :) Minulle itsevarmuus ja tasapainoisuus ovat tulleet iän myötä. Olin ennen arempi ja herkempi. Kuitenkin erilaiset elämäntilanteet ja kokemukset ovat tuoneet itsevarmuutta. Olen myös oppinut ettei kaikkia ihmisiä voi eikä tarvitse mielyttää. Tärkeintä on että itse tietää kuka on ja että on hyvä olla. Olen todella onnellinen tällä hetkellä enkä halua peitellä sitä. Mielestäni on tärkeää nauttia ja arvostaa niitä asioita mitä on. Pyrin aina kokoamaan ympärilleni ihmisiä ja asioita, joista saan positiivista energiaa ja vastaavasti karsimaan niitä jotka vaikuttavat itseeni negatiivisesti ja aiheuttavat stressiä. Kiitos mielenkiintoisesta kommentista! :)

   Poista
 2. Metti, olet todella kaunis ja ihastuttava näky! Blogisi on piristävää luettavaa. Ihanaa sunnuntaipäivää sinne :)

  VastaaPoista
 3. Tosi nätti paita, onko tämän kevään mallistoa? Kiinnostaisi myös millaista ruokavaliota noudatat?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On tämän kevään mallistoa! Minustakin se on aivan ihana ja kesäinen :) Ruokavaliosta ajattelin postata ihan erikseen, mutta näin nopeasti voin sanoa, että syön terveellisesti :)

   Poista
 4. Niin tyylikkäitä kun tummat asusteet sun päälläsi onkaan, niin värikkäät vaatteet sopii sulle NIIN hyvin!!

  VastaaPoista
 5. Ihana 70´s tyyli tässä asussa just kohdallaan!:)

  VastaaPoista
 6. Aivan ihana tuo toiseksi viimeinen kuva. Näytät todella säteilevältä.
  Oikein mukavaa ja aurinkoista kevättä!

  VastaaPoista
 7. Mangossa ja Zarassa täytyy taas poiketa sun inspiroimana. Voi tehdä jotain kivoja löytöjä. ;)

  VastaaPoista
 8. Olet oikeassa, niin ihania tuollaiset super luksuspäivät ovat.

  VastaaPoista

Bloglovin

Metti Forssell