perjantai 13. maaliskuuta 2015

DOUBLE DENIM


Denim on denim. Yksi kevään kuumimmista trendeistä. Toiset rakastavat, toiset vihaavat. Tämä trendi varmasti jakaa mielipiteet. Itse olen hurahtanut tähän farkkumaniaan totaalisesti! Mielestäni double denim on raikas ja keväinen kokonaisuus. Malleja ja sävyjä on vaikka kuinka paljon ja jokaiselle varmasti löytyy omat suosikit. Tässä asussa olen yhdistänyt tiukkoihin farkkuihin löysän ja rennon yläosan. Korkeavyötäröiset, leveälahkeiset farkut korostavat vielä 70-luvun tunnelmaa ja tyyliä, joka myöskin on nyt kovassa huudossa. Mitä mieltä te olette? Uppoaako tämä tupla denim -trendi teihin?

Ennen kun sanotte EI, tässä muutamia vinkkejäni, miten saada double denimin toimimaan:

 1. Jos sävy sävyyn oleva double denim tuntuu itselle liian rohkealta valinnalta, voi toki aloittaa maltillisemminkin. Esimerkiksi valkoiset tai mustat farkut yhdistettynä siniseen farkkupaitaan on varma ja hyvä valinta.

2. Vaaleat sävyt tiedettävästi korostavat ja tummat peittävät. Eri farkun sävyillä pystyt kikkailemaan ja helposti korostamaan tai vastaavasti peittämään haluamasi vartalonosia. 

3. Valitse itsellesi parhaiten istuvat mallit. 

4. Tupla denimiin pukeutuessa pitää unohtaa kaikki muut denim-asusteet. Iso EI siis kaikille farkkulippiksille, -kengille tai -kasseille. Silloin asu menee överiksi. Muutenkin asusteet kannattaa pitää malitillisina ja simppeleinä.

5. Tupla denim on kiva valinta myös iltamenoihin. Yhdistä asuun esimerkiksi seksikkäät, korkeat korot ja kirkkaanpunaista huulipunaa.




Denim shirt: Zara
Jeans: Mango
Belt: Hermés
Bag: LV
Shoes: Roberto Festa

-------------------------------

Denim on denim. One of the hottest trends of the season. You either hate it or love it. I personally love this trend. I think double denim is a fresh and springy look. I have combined a loose denim top with fitted jeans. High-waisted, flared jeans add more 70`s style and feeling to the look. What do you think? Do you like this double denim trend?

Before you say NO, let me tell some of my own tips how to wear double denim:

1. If wearing double blue feels too much for you, start by pairing white or black jeans with a blue denim shirt. You can't go wrong with that look. 

2. Use denim shades to flatter or hide body parts. Lighter denim shades draw attention to the body while darker shades create a more slimming effect. 

3. Select models that fit perfectly.

4. When wearing double denim forget any other denim accessories. A big NO to denim caps, denim shoes or denim bags. Thats going overboard. Keep accessories simple. 

5. Double denim is also a great choice for an evening event. Just add a pair of sexy heels and red lipstick to complete the perfect evening look.


27 kommenttia:

  1. Upea asu! Mulle tulee tästä mieleen ihan Charlie's Angels... :)

    VastaaPoista
  2. Miten joku ihminen voi olla noin kaunis... Ja sulla on kyllä verissä tää blogin kirjoittaminen, oot blogannu vasta ehkä kuukauden (?) ja sun jokainen postaus antaa sellasen kuvan kun olisit tehnyt sitä aina! Tekis mieli sanoa että voitko joskus tehdä huonon postauksen, epäreilua kun oot ihan ammattilainen jo ;D Ja niin pieni asia kun se onkin niin usein postaaminen ja lukijoiden kommentteihin vastaaminen, nekin on jo niin iso plussa. Tekee aina mieli kommentoida kun tuntuu että oikeasti arvostat meitä lukijoita:) Sellainen kysymys vielä että kuka on sun tyyli-ikoni?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihanasta kommentista :) Bloggailua on joo takana noin kuukausi. Paljon on vielä opittavaa, mutta olen iloinen, että olen ylipäätänsä saanut toteuttaa tämän pitkäaikaisen haaveen. Ja parasta on, että olen saanut lukijoita, joille tehdä näitä postauksia!! Yksi ihailemani muoti-ikoni on Victoria Beckham. Hän tyylinsä on upea!

      Poista
  3. Moi Metti! Sulla on tosi kaunis ja valkoinen hymy! saanko udella oletko käynyt valkaisemassa hampaitasi ja jos niin missä? itse haluaisin käydä valkaisemassa hampaitasi ja mietin että mikä olisi laadukas paikka :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. En ole koskaan käynyt valkaisemassa hampaitani, vaikka monesti on käynyt mielessä. Joten en valitettavasti yhtään tiedä hyvistä paikoista yms...

      Poista
  4. Keväisen raikas kokonaisuus. Mahtavaa, kun päivittelet blogia usein.

    VastaaPoista
  5. Tosi kivat asusteetkin olet yhdistänyt tähän asuun.

    VastaaPoista
  6. Asusteissa pistää silmään vyö. Itse en en ollenkaan pidä noin isoista logoista. Näyttää minun silmissäni, liian "uusrikkaalta".

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista. Mun mielestä tuo H-vyö on niin klassikko, että vaikka siinä iso logo onkin, silti tyylikkyys asussa säilyy.. :)

      Poista
  7. Mitä mieltä olet jos yhdistää esim tummansiniset farkut ja vaaleansinisen farkkupaidan? Niin ja kuinka pitkä olet?

    VastaaPoista
  8. Pitkään olen pähkäillyt miten yhdistän farkun farkkuihin.. Kiitos tästä inspiksestä! :)

    VastaaPoista
  9. Moikka, innostuin tämän postauksen teemasta tosi paljon ja nyt olen kaivellut esiin eri värisiä farkkuja, farkkupaidan, jopa farkkutakin. ;) Ai että miten inspiroiva postaus ja ihana, kun arvostat ja kunnioitat lukijoita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi kiva kuulla jos sait inspistä tästä postauksesta!! :)

      Poista
  10. Montako LV laukkua sulla on? Kuvissa vilahtaneet ovat tosi kivat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muutamia niitä on :) ..mutta aina laukkukokoelmaan mahtuu uusia yksilöitä;)

      Poista
  11. Hei Metti! Löysin blogisi äskettäin, hyvältä vaikuttaa! Pieni toive: voisitko tehdä videon kuinka kiharrat hiuksesi? Upeat laineet :)

    T. Sonja

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Laitetaan postaustoive korvan taakse:) Yleensä teen kiharat suoristusraudalla. Silloin saa helposti kiharuutta säädeltyä.

      Poista
  12. Moi Metti! Voisitko kirjoittaa siitä, miten olet opetellut kävelemään korkokengillä tai jotain vinkkejä aiheeseen liittyen? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon jo pikkutytöstä asti treenannu äidin korkokengillä ;) en voi muuta sanoa kuin, että harjoittelu tekee mestarin!

      Poista
  13. Moi. Kiva blogi etenkin kun olet vasta alottanut. Saanko antaa vinkin kuvia varten? Luen paljon blogeja ja ainakin itseäni miellyttää eniten se että joka kohtaa asusta on kuvattu, esim. aina erikseen lähikuvat kengistä, vyöstä, jopa rannerenkaista. Nämä kuvasi ovat kaikki nättejä mutta ne ovat lähes samasta kohtaa (yhtä kaukaa) kuvattuja ja kengistä ei oikein saa mitään käsitystä. Kiitos jos puutut tähän!:) näin jään varmemmin lukijaksi ja varmaan moni muukin. T. Hyviä ja täsmällisiä kuvia arvostava lukija

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista. Olen miettinyt ihan samaa ja olen välillä yrittänytkin kuvailla yksityiskohtia, mutta jotenkin en ole siinä kovin hyvin onnistunut.. Pitääkin siis harjoitella kameran asetuksia, kuvaamista ja oikeita kuvakulmia enemmän. Tarkoitus olisi kuitenkin että ootd -tyyppisissä postauksissa vaatteet ja kaikki asusteet näkyisivät hyvin :)

      Poista
  14. Kyllä vain uppoaa, näyttää todella hyvältä :D

    www.peaceandstyle.fi

    VastaaPoista

Bloglovin

Metti Forssell