maanantai 16. maaliskuuta 2015

WEEKEND


Viikonloppu taas tuli ja meni hujauksessa. Meidän viikonloppuumme mahtui paljon ohjelmaa ja ihania hetkiä yhdessä ystävien ja perheen kanssa. Ja olihan viikonloppuna myös rakkaan aviomieheni synttärit! Oikea päivä oli eilen sunnuntaina, mutta otimme pienen varaslähdön ja juhlimme häntä jo lauantaina. Dinneriä ja muutama lasi shampanjaa, that`s it. Ei sen enempää, ei sen vähempää, ihan chilliä ja kahdestaan. Parasta <3
En valitettavasti kerennyt ottaa lauantaina asukuvia, mutta tästä kuvasta näette vähän mitä minulla oli päällä. Päädyin tuttuun ja turvalliseen pikkumustaan. Se vaan toimii aina! Löysin nimittäin vastikään uuden pikkumustan, joka istuu päälleni täydellisesti. Mekossa on hieman avarampi kaula-aukko, mutta polven alle ylettyvä helma. Tyylikkyys siis säilyy vaikka avarampi kaula-aukko mekossa onkin. Asusteina toimii omat suosikit eli kultaisia koruja ja musta chanel. Vähän keväisempää fiilistä tuo nudet korot.

-----------------------------

The weekend went by so fast! We had a wonderful weekend with family and friends. And it was my husband`s birthday on sunday, but we celebrated it on saturday. Dinner and couple glasses of champagne, just the two of us <3 Super chill and super perfect!

Unfortunately I did not have time to take outfit pictures on saturday, but here you can see a little bit of what I was wearing. I chose a little black dress that works always. I have recently found this little black dress and it fits me perfectly. It has a wide neckline but the hem line goes over the knee. This makes it sexy but not too revealing for my liking. I accessorised the dress with my favourite golden jewellery and nude pumps. 6 kommenttia:

 1. Moikka! Ihanan näköinen asu ihan noin pöydälläkin :) Mistä löysit tuon upean mekon? On varmasti myös mukava päällä! Minun on vaikea löytää mekkoa, jossa olisi polven alle ulottuva helma (mistä itse pidän), vaan ovat aina liian lyhyitä mieleeni, joten kiinnostuin heti :)

  VastaaPoista
 2. Upean näköinen pikkumusta! Toivottavasti nähdään kyseinen upeus joku kerta päälläsi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä varmasti kesällä tulee laitettua iltamenoihin päälle! :)

   Poista
 3. Aivan ihana tuo mekko. Onko mistä hankittu/mitä merkkiä? :)

  VastaaPoista

Bloglovin

Metti Forssell