torstai 12. maaliskuuta 2015

RANDOM FACTS ABOUT ME


Olen tosi huono käyttämään puhelinta. Mulla saattaa kestää helposti päiviä ennen kuin vastaan joihinkin tekstareihin tai puheluihin. Kyse ei ole siitä, että en haluaisi vastata vaan kertakaikkiaan aina unohdan. Pidän puhelinta usein äänettömällä, joten missaan lähestulkoon aina kaikki puhelut. Tämä on tosi huono tapa ja oon saanut monesti noottia perheeltäni ja kavereiltani…


Jos löydän jonkun hyvän biisin soitan sitä koko ajan repeatillä. Ei kestä kauankaan kun en jaksa kyseistä biisiä enää ollenkaan. Tällä hetkellä spotifyssa soi repeatillä Kasmirin S.T.I.K. Se on kiva kesäbiisi. Pahoin pelkään, että kesään mennessä tämä biisi tulee jo korvista ulos.

Rakastan brunsseja. Voisin elää koko elämäni vain käymällä brunsseilla.


Mun nimi tuntuu olevan hyvin vaikea ihmisille. Ei ole montaa ihmistä tämän maan päällä joka olisi ensimmäisellä kerralla saanut mun nimen oiken. Olen jo tottunut olemaan Mette.

Olen todella herkkä ja itken helposti. Juuri muutama päivä sitten itkin Suurin Pudottaja ohjelmaa katsoessani. Kilpailijat saivat tavata perheensä pitkästä aikaa ja se sai mut jotenki liikuttumaan :D

Tykkään paljon räpistä. Varsinkin suomiräpistä!

Pelkään pimeää. Aina jos olen yksin kotona pidän joka huoneessa valoja päällä. Wc.t ja sauna mukaanlukien :D

Meiltä ei ikinä lopu kotoa avocadot tai rucola. Rakastan niitä ja laitan niitä joka ruokaan.

Ostan paljon muotilehtiä, mutta harvemmin luen mitään tekstejä. Selailen vaan kuvat läpi.

Tykkään hienoista ja nopeista autoista. Saksassa autobahnoilla saa ajaa niin kovaa kuin haluaa ja sehän sopii mulle! Lempibiisit vaan kovalle ja menoks!---------------------------------


I`m terrible at using my phone.  I have my phone often on mute, so I miss most of the calls I receive. It can take days for me to answer a call or message. I have heard a lot of complaints about this from my family and friends…

If I find a song I like a lot, I usually listen to it on repeat until I get bored of the song.
I love brunches. I could live my whole life just eating brunches.


My name is very difficult for people. There are not many people on this planet that have said my name correctly the first time. I am used to be called Mette.

I`m sensitive and I cry easily. Just a few days ago I cried while watching The Biggest Loser on TV. The competitors got to see their families after a long time, which was very touching to me.

I like rap music. Especially Finnish rap.

I`m afraid of the dark. When I`m home alone I put lights on in every room of the house, sauna and toilets including.

We are never out arugula or avocados. I absolutely love them and I use them almost in every meal.

I buy tons of fashion magazines but I rarely read any articles in them. I just browse through the pictures.

I love nice and fast cars. There are lots of "non-speed-limited" highways in Germany. In other words, you can drive as fast as you like. This suits me perfectly. 

11 kommenttia:

 1. Voi miten kiva postaus! Ja aina niin tyylikäs <3 Tunnistin kyllä monta piirrettä myös itessäni. Vaikutat kyllä niin rennolta ja helposti lähestyttävältä ihmiseltä. Kuinka usein muuten shoppailet? Ja vielä täytyy kehua sun hiuksia, ne on aivan ihanat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tosi paljon, ihana kuulla! Mun shoppailut vaihtelee hyvin paljon. Joskus tulee shoppailtua enemmän, joskus vähemmän. Pahinta on jos saan jotain mieleeni tai olen nähnyt jonkun jutun minkä haluan. Silloin se on saatava ja NOPEASTI! :D

   Poista
 2. Aivan ihana huivi! Saako udella mistä olet sen hankkinut? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tottakai, se on varmaan noin 4-5v. vanha ostos Zarasta.

   Poista
 3. Miten sun vanhemmat päätyivät antamaan sulle nimeksi Metti? On kyllä erikoinen nimi, en ole ennen kuullut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, nimeni on tosi harvinainen. Isäni sai sen jostain päähänsä ja oli kuulemma aina sanonut, että jos hän joskus saa tyttären haluaa antaa sille nimeksi Metti :)

   Poista
 4. Luin sun meikkipostauksen, jossa kerroit, että sulla on paljon huulikiiltoja. Mitkä on parhaat edullisimmat huulikiillot sun mielestä? Tai sitten top3 huulikiillot? Voisitko kertoa merkin ja sävyn, kiitos! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, olen huulikiiltojen hamstraaja. Parhaimmat edulliset kiillot ovat mielestäni lumenella ja macilla. Esim. Lumenen natural code sävy 2 (creamy pink) ja sävy 3 (creamy papaya) löytyvät omasta meikkipussistani.

   Poista
 5. Blogisi on vetävä ja koukuttava, todellinen helmi. Olen seuraillut useita blogeja ja yllättäen huomasin, että tänne haluan kurkata mieluiten.

  VastaaPoista
 6. Pidän tyylistäsi kovasti: samalla rento, mutta tyylikäs! :) Onko tuo nahkatakki mistä? :)

  VastaaPoista

Bloglovin

Metti Forssell