tiistai 10. maaliskuuta 2015

PLAID SKIRTKerroinkin teille jo aikaisemmin kasvaneesta innostuksestani tartan-kuosille. Olen vähän silmäillyt kauppojen tarjontaa, mutta tällä hetkellä ei paljon tartan kuosia näy. Ehkä täytyy odottaa kesän yli, sillä tartan on kuitenkin enemmän syksyn juttu. Mutta onni onnettomuudessa: olin nimittäin täysin unohtanut, että minultahan löytyy jo melkein sellainen hame jota olen etsinyt. Kun muutimme Saksaan tulin tänne kahden matkalaukun kanssa. Voitte vain kuvitella kuinka haastavaa on pakata “kaikki” vaatteet, kengät ja laukut vain kahteen matkalaukkuun. Ihan mahdoton tehtävä!! Senpä vuoksi suurin osa vaatteistani on edelleen Suomen kodissamme. Välillä harmittaa kun asuja miettiessä huomaa, että juuri jokin siihen lookiin sopiva vaatekappale onkin Suomessa… Onneksi käyn tasaisin väliajoin Suomessa ja silloin päivitän uusia juttuja mukaani. Se on oikeastaan ihan hauskaa, koska ne kaikki vanhat vaatteet tuntuvat taas uusilta kun niitä ei ole käyttänyt puoleen vuoteen. Tämä kuvan skottiruudullinen hame on juuri sellainen uusi-vanha vaate.Leather Jacket: Zara
Knit: Filippa K
Skirt: Zara
Pantyhose: Wolford
Scarf: LV
Bag: LV
Shoes: Rizzo

--------------------------

I have been craving for tartan pieces. There isn’t much offering for tartan at the moment. I think I have to wait over the summer because tartan is more of a fall thing after all. But I had completely forgotten that I already have that kind of skirt at home that I have been looking for. When we moved to Germany, I came here with only two suitcases. You can imagine how difficult it is to pack “everything” in just two suitcases. It is impossible I can tell you that!! I have still most of my clothes in our home in Finland and sometimes it is really annoying when selecting outfits. Luckily I visit Finland regularly and during my visits I upgrade my wardrobe. It is actually fun because all of my old clothes feel like new ones when I haven`t worn them in six months. This plaid skirt is one of my new-old pieces.


10 kommenttia:

 1. Ihana asu jälleen kerran!:) Voi vitsi odotan innolla näkeväni sun kesäpukeutumista. Olen muuten matkustamassa kesällä Berliiniin, joten osaatko sanoa onko siellä LV yhtään halvempaa kuin Suomessa? Tai mitä sieltä ylipäätään kannattaisi ehdottomasti hamstrata mukaan?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mäkin odoton jo paljon kesäpukeutumista;) Mun mielestä LV.n hinnat on kaikkialla samat. Saattaa maiden välillä olla 10-20e eroja, mutta ei sen enempää. Olen käynyt Berliinissä vain kerran ja siitäkin on jo kolme vuotta aikaa. Eli en oikeen osaa sanoa mitä juuri sieltä kannattaisi hamstrata. Saksassa ylipäätään kaikki vaatteet/kengät/laukut ovat samaa hintatasoa kuin Suomessa. Sen sijaan ruoka ja arkikosmetiikka ovat paljon edellisempia. Esim Suomessa monien rakastamat Essien kynsilakat maksat täällä alle 5e kun Suomessa ne taitavat kustantaa lähemmäs 20e. Tällaisia vastaavia juttuja on vaikka kuinka paljon... Olen toteuttamassa Suomi vs. Saksa tyyppistä postausta, joten ehkä vielä sieltä saat lisää vinkkejä :)

   Poista
 2. Upea asu ja kaunis sinä! Ihanaa kun päivittelet tätä blogia näin usein ja täytyy sanoa, että oon saanut sun asuista inspiraatiota myös omaan pukeutumiseeni. Omistat todella klassisia ja kauniita vaatteita ja sulla on kyllä kykyä yhdistellä niistä just täydellisiä asukokonaisuuksia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Ihanaa kuulla jos olen pystynyt tuomaan inspiraatiota pukeutumiseen :)

   Poista
 3. Moikka! Koska olet ostanut noi kengät? Itse olen etsinyt juuri tuollaisia jo pitkään, mutta en löytänyt :( Mietin mahtaakohan noita vielä olla Rizzossa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen ostanut nilkkurit pari vuotta sitten Rizzosta, mutta varmasti heille tulee taas ensi syksyksi samantyyppisiä malleja :)

   Poista
 4. Ompas kiva asu!:) kuinka pitkä muuten olet?

  VastaaPoista
 5. Täydellinen asu taas kerran! :) Tosin harvemmin tuollaisella nahkatakilla nyt voisi mennä vikaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Siru! Tuo nahkatakki on kyllä yksi luottovaatteistani!

   Poista

Bloglovin

Metti Forssell