tiistai 10. helmikuuta 2015

FUR LOVE
Tänä syksynä hurahdin totaalisesti turkkeihin (both fake and real) - ja varsinkin turkistakkeihin! Aikaisemmin olin tyytynyt ihailemaan näitä takkeja vain muiden päällä, mutta tänä syksynä tämä trendi kolahti kovaa myös itselleni. Syksyllä tulikin hankittua muutamia uusi karvakaveri vaatekaappiin ja voin yhä sanoa, että olen so much in love! Fake fur on mielestäni tosi chic ja tämän syksy/talven ehdoton trendi-suosikkini. Fake fur on paitsi super style, mutta myös lämmin valinta viileillä ilmoilla. Ja onhan siinä toki plussana sekin, että takin voi pukea päälleen hyvällä omallatunnolla ;)

Jos tuntuu, että hallitseva ja pörröinen statement-takki on itselle too much, voi toki aloittaa vähemmälläkin. Esimerkiksi turkiskauluri tai –huivi yhdistettynä klassiseen villakangastakkiin ei ole huono valinta. Pörrölaukut tai pörröhatut tuovat myös paljon leikkisyyttä ja mielenkiintoa asukokonaisuuteen.

Coat: Sfera
Beanie: Cos
Knit: Sand
Jeans: Tiger
Gloves: H&M
Bag: Céline
Shoes: Louboutin

--------------------------

This autumn I fell in love with fur (both fake and real) – and especially with fur coats! Earlier I had adored these coats on other people but this autumn this trend also hit me hard. I think fake fur is super chic and my absolute fashion favorite this season. Fake fur is not only super stylish but also a very warm choice. And of course you are guilt-free when wearing fake fur ;)

If you feel that this fluffy statement coat is too much, you can also start with something less dominant. For example, a fur collar or -scarf combined with a classic wool coat is not a bad choice at all. Fluffy bags or hats are also very fun and they add a little extra playful edge to the outfit.
15 kommenttia:

 1. Hyvä Metti! Mielenkiintoista lueskella jonkun muunkin kokemuksia Saksasta. Meillä asuu porukat nykyään Saksassa, joten tulee käytyä siellä monta kertaa vuodessa. Innolla jään seurailemaan kirjoituksiasi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Essi! :) Mukava kuulla, Saksa todellakin on kiva maa asua. Varmasti jossain vaiheessa tulen postaamaan aiheesta enemmänkin..

   Poista
 2. Oon seuraillut sua instassa ja ihaillut sun asuja :) Kiva, kun aloitit blogin! Haluaisin tietää missä käyt kampaajalla/kenellä kampaajalla käyt? Oon nimittäin ihaillut myös sun hiusten väriä usien instassa! Ihanan vaalea, mutta silti luonnollinen! Itselläni on myös vaalea tukka, mutta olen ollut pettynyt moniin kampaajiin :/ Joten jos sulla on vinkata hyvä kampaaja, niin kuulisin mielelläni missä käyt värjäämässä hiuksesi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, kiitos paljon! Kampaajalla käyn Studio Bliss -nimisessä kampaamossa Helsingin Töölössä. Siellä Marica tekee ihmeitä hiuksilleni :)

   Poista
 3. Tosi kiva kun alotit blogin! Oon instassa seurannut sua, ihailen tyyliäsi : ) Jään seuraamaan! t. Roosa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ihana kuulla, kiitos paljon! Tervetuloa seuraamaan :)

   Poista
 4. Onpa hienoa nähdä, että olet perustanut blogin. Jään innolla seuraamaan! Pienenä vinkkinä sanoisin, että kannattaa kiinnittää kieleen huomiota. Itseäni ainakin monissa blogeissa hieman ärsyttävät kielioppivirheet sekä kömpelö kielenkäyttö.

  Käytät suomen joukossa melko paljon englannin kielisiä sanoa. En sano, ettei niitä saisi käyttää. Mielestäni ne toimivat hyvänä tehokeinona, mutta liika on aina liikaa. "Syksyllä tulikin hankittua muutamia uusi karvakaveri vaatekaappiin ja voin yhä sanoa, että olen so much in love! Fake fur on mielestäni tosi chic ja tämän syksy/talven ehdoton trendi-suosikkini. Fake fur on paitsi super style, mutta myös lämmin valinta viileillä ilmoilla."

  En halua mitenkään loukata, vaan sanoa asian näin kehitysehdotuksena. Tulet varmasti kehittymään paljon ja jään mielenkiinnolla seuraamaan blogiasi.

  Paljon menestystä blogillesi!

  P.S. Tätä kommenttia ei ole pakko julkaista, jollet halua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedostan saman ongelman itsekin. Mulla on tosi paha tapa kirjoittaa samalla tavalla kuin puhun :D Yritän jatkossa keskittyä paremmin asiaan. Kiitos kommentista!

   Poista
 5. Jee Metti, tervetuloa bloggareiden maailmaan! Kiva muuten saada vinkki Töölön kampaajasta ;) tuo Sferan takki on upea, onko sitä mahdollista tilata Suomeen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Hyppään täysin tuntemattomaan ;) Mielestäni Sferalla ei ole omaa online-shoppia… :( Kannattaa kuitenkin tarkistaa joidenkin isojen espanjalaisten tavaratalojen nettisivut. Tiedän ainakin, että El Corte Ingles-niminen tavaratalo myy Sferan vaatteita.

   Poista
 6. Onnea uudelle blogillesi!

  VastaaPoista
 7. Moikka! Mahtavaa, että olet pistänyt blogin pystyyn. Kauniita asuja sulla. Omakin heikkous on tekoturkit, liivit ja muut asusteet. Tsemppiä blogin tekemiseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, kiitos! Luulempa, että aika monilla naisilla tämä sama heikkous;)

   Poista
 8. Ällöttävää että joku käyttää vielä aitoja turkiksia.....

  VastaaPoista

Bloglovin

Metti Forssell