maanantai 9. helmikuuta 2015

HELLO EVERYONE
Huh. Tässä se nyt vihdoin ja viimein on: oma blogini! En voi uskoa tätä todeksi!! Blogin aloittaminen ei ollut nimittäin mikään ihan helppo päätös. Mietin todella pitkään blogin aloittamista ja monta kertaa päätökseni oli negatiivinen, lähinnä ajanpuutten vuoksi. Tässä sitä nyt kuitenkin ollaan. Ajatukset omasta blogista hiipivät jatkuvasti takaisin mieleeni ja lopulta päätin tarttua härkää sarvista. It`s now or never. Lets see what happens.

Nyt lyhyt kuvaus itsestäni: Olen 23-vuotias, maailman suloisimman 9kk vanhan Lilia-tyttären äiti sekä upean aviomieheni onnellinen vaimo. Asumme perheemme kanssa tällä hetkellä Saksassa, koska muutimme jalkapalloilija-miehini töiden perässä tänne. Jouduin jättämään kaupallisen alan opiskeluni hetkeksi kesken tyttäremme synnyttyä, mutta tarkoituksenani on jatkaa opiskelujani tänä keväänä. Bloggaaminen on minulle täysin uusi juttu. Minulla on vielä todella pitkä matka sille tasolle, mille jonain päivänä haluaisin päästä. Mutta jostain se on aloitettava! Opittavaa on niin valtavasti kuvaamisen, kuvanmuokkaamisen, kirjoittamisen kuin kameran edessä heilumisenkin kanssa. Innolla kuitenkin odotan tulevaa!

En halua vielä tässä vaiheessa rajata blogiani liian tiukasti mihinkään tiettyyn kategoriaan, sillä uskon, että blogini tulee muokkaantumaan ajan myötä. Pääpainotteisesti blogini käsittelee kuitenkin minun suurinta intohimoani, muotia!! Tyyliäni tulen blogissa tuomaan esille paljon ja haluan jakaa kanssanne asioita, jotka inspiroivat minua. “Fashion blog with a lifestyle twist” kuvaisi blogiani parhaiten juuri nyt.

Otan myös erittäin mielelläni vastaan ehdotuksia ja toiveita siitä mitä haluaisitte tietää, nähdä ja lukea!

Tervetuloa seuraamaan! ----------------------

It is finally here: my own blog! I can`t believe this is true! This surely wasn`t an easy decision for me. I thought this over several times and at some point I decided not to do this. However I couldn`t let go of the thought of having my own blog so in the end I decided it is now or never, and here we are today ;)

A short description of myself. I`m 23 years old, mother of the most sweetest baby girl and a very happy wife of a wonderful man. We are currently living in Germany, because my footballer-husband is stationed here. Before our baby girl was born, I studied economics in Helsinki and now after a 1-years break I`m continuing my studies again this spring. Blogging is a completely new field for me and I have so much to learn. But everyone has to start from somewhere.

I don`t want to categorize my blog too strictly because I know it is going to change a bit over time. However, this blog will mainly focus on the biggest passion of mine, fashion!! I will show my personal style through outfit pictures and I also want to share my inspiration sources with you. I would describe my blog as a fashion blog with a little lifestyle twist.

I would also be very interested in hearing your suggestions and wishes about what you would like to know, see and read!


Welcome to follow!

19 kommenttia:

 1. Jee, Metti! Ja kyllä, jokaisella futarivaimolla pitää olla oma blogi ;) Jes!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha no näin mä vähän ajattelin ;) Kiitos Minna xxx

   Poista
 2. ÄÄÄÄÄÄÄ onnenpäivä!!! Tätä on odotettu, IHANA UUTINEN!! Oon sua instagramissa seurannu, ja haaveillu että voi kun perustaisit oman blogin, koska oot vaan niin upee ja vaikutat niin ihanalta ja vilpittömältä ihmiseltä, ja oot myös äärettömän kaunis, niin sisäisesti kuin ulkoisestikin! <3 Ja sun tyyli on to die for ! <3_____<3

  Ois ihana nähdä postauksia laidasta laitaan ja kaikesta mahdollisesta mitä mieleen juolahtaa; tyyliä, kauneutta, pukeutumista, ruokakuvia ja -vinkkejä, lempiravintoloita, -kahviloita, meikkipostauksia, laukku- ja takkikokoelmaa, hyvinvointia ja terveyttä käsitteleviä postauksia ym. ym. ym. !

  K I I T O S uutisesta joka teki mun pävän !!! <3<3<3

  T. Tuleva vakkarilukija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kiitos niin paljon ihanasta kommentista! Lämmitti todella paljon mieltä :) Kiitos myös postausideoista, laitetaan korvan taakse.

   Poista
 3. Hei ihanaa että oot tehny blogin! :) Olis mukava lukea postauksia esim. sun suosittelemista kosmetiikka- ja hiustuotteista.

  VastaaPoista
 4. Kiitos paljon kommentista ja postausideasta :) Varmasti kauneuteen liittyviä postauksia on tulossa :)

  VastaaPoista
 5. Finally! :D Hyvä muru! <3 Tästä se lähtee :)

  VastaaPoista
 6. Ihanaa, sinä upea ja kaunis

  VastaaPoista
 7. Sulla on tosi kaunis luonnollinen meikki ! Mitä tuotteita oket käyttänyt? Erityisesti huulipunan tiedot kiinnostaa kovasti, kun vaalealle sopii juuri tuollainen, joka sulla tossa on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, varmasti myöhemmin teen oma postauksen kauneudenhoidosta ja luottomeikeistäni. Käytän paljon huulikiiltoja ja tässä kuvassa käyttämäni kiilto on Chanelin 131 Mica.

   Poista
 8. Onnea blogin aloituksen johdosta! Itseäni kiinnostaisi lukea ruokavaliostasi ja liikuntatottumuksistasi. Myös kaikki kauneuteen liittyvät ja siihen liittyvät tutoriaalit olisivat kivoja.
  Mukavaa kevään jatkoa :)

  - Eea

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia kommentista ja postausideoista :) Liikunta&hyvinvointi ovat lähellä sydäntäni, joten mielelläni kirjoitan niistä.

   Poista
 9. Vaatekaappisi kulmakivistä olisi kiva kuulla!:) myös kenkä/laukkupostauksia! Ahh, huippua että alotit blogin!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi kiva kuulla, kiitos paljon :) Kiitos myös postausideoista, yritän toteuttaa.

   Poista
  2. Täällä myös yksi, jota kiinnostaa erityisesti laukkukokoelman esittely. :)

   Poista
 10. Moikka! Missä koulussa opiskelit Helsingissä? Yliopistolla? :) Aiotko jatkaa opintoja Suomessa vai Saksassa? :)
  Onnea uuteen blogiin!

  VastaaPoista
 11. No täältähän se selvisi, asuinmaanne siis :)

  Tervetuloa blogimaailmaan! Itse olen aloittanut vuonna 2008(pidin kyllä yhden välivuoden) ja mukavaa puuhaa tämä on edelleen :)

  VastaaPoista

Bloglovin

Metti Forssell