keskiviikko 11. helmikuuta 2015

FIRST DAYS OF SPRING





En ole mikään talven suurin ystävä. Kylmät pakkassäät ja lumessa tarpominen eivät todellakaan ole mun juttu. Sen vuoksi olen iloinen, että saan asua tällä hetkellä keski-Euroopassa, jossa talvet ovat paljon Suomea leudommat ja vähälumisemmet. Pukeutuakin voi vapaammin kun ei aina tarvitse vetää päälleen sitä kaikista paksuinta toppatakkia ja uggeja. Vaikka nyt onkin vasta helmikuun alku, meitä on jo hemmoteltu aurinkoisella ja keväisellä säällä. Ihan uskomatonta! Linnut laulaa, luonto puhkeaa kukkaan ja aurinko alkaa vähitellen lämmittämään. Ah kuinka rakastankaan kevään tuloa!

Vielä ei kuitenkaan ihan pelkällä nahkatakilla tarkene, joten puin sen kaveriksi karvaliivin lämmittämään. Tällä kertaa laitoin karvaliivin nahkatakin alle, mutta se toimii hyvin myös takin päällä, jolloin se tulee paremmin esille. Asuun yhdistin vielä wedge sneakersit tuomaan rentoa fiilistä. Muutama vuosi sitten vielä INHOSIN wedge sneakersejä ja vannoin, että en ikinä laittaisi moisia jalkaan :D Nyt ne kuitenkin miellyttävät silmääni ihan eri tavalla. Niin se mieli vaan muuttuu. Tai sitten minusta on vaan tullut paljon mukavuudenhaluisempi…







Jacket: Zara
Fur vest: Prange
Knit: Massimo Dutti
Jeans: Zara
Bag: Louis Vuitton
Shoes: Giuseppe Zanotti

------------------

I`m not the biggest fan of winter. Cold, freeze weather and wading through snowdrifts are not my cup of tea. I`m so happy that I live in central Europe at the moment, so I can skip Finnish winter this year. I can go outside and wear something else that the thickest jacket I own and a pair of uggs. We have been enjoying a very nice weather here in Germany even though it is only February. Birds are singing, nature is getting greener and the sun is starting to warm. Oh how much I love spring!

However, it is not so warm yet that I could only wear leather jacket. That`s why I have combined the jacket with a fur vest. I have put the vest underneath my leather jacket but you can easily wear it on top of a jacket as well. I have also combined a pair of wedge sneakers to the outfit to make it more relaxed-look. A couple of years ago I HATED wedge sneakers and I swore I would never wear them in my life. But I have completely changed my mind now. Or maybe I just appreciate comfort more these days…



20 kommenttia:

  1. Onpas kivoja asukokonaisuuksia nämä kaksi ensimmäistä! Olen seuraillut sinua instagramissa ja kiva tietää vähän enemmän näistä asuista blogisi kautta.
    Kivaa keväänalkua sinulle! Täällä pohjoisessa on vielä täysi talvi :)

    VastaaPoista
  2. Oii että rakastan tota sun laukkua!! Ja olisi kiva jos tekisit postauksen sinun laukku kokoelmastasi :)

    VastaaPoista
  3. Oi että ihanaa kun olet aloittanut blogin! Olet aivan tajuttoman kaunis ja tyylisi on aivan huippu, ihanan tyylikäs ja naisellinen kivan rennolla säväyksellä. Innolla odottelen uusia postauksia ja samalla seurailen sinua instagramissa.
    Kevään odotusta <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos niin paljon! Kiva kun tykkäät. Mukavaa kevättä sinullekin! :)

      Poista
  4. Hei Metti, kiitos uuden, mielenkiintoisen blogin aloittamisesta! Tyylisi on kovasti mieleeni, omaankin pukeutumiseen saa kivoja vinkkejä:) Yksi rakentavan kritiikin paikkakin olisi, toivottavasti et pahastu...tämä uusin postaus oli jo hyvä, mutta edellisessä kovastikin harmitti fingelska. Ymmärrän hyvin, että haluat kirjoitella kahdella kielellä, mutta jos pystyt, niin vältä englantia suomenkielen seassa. Saat heti luotua paljon professionaalisemman kuvan blogistasi:) Hyvää jatkoa sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista. Tiedostan itsekin, että minulla on paha tapa kirjoittaa samalla tavalla kuin puhun. Yritän päästä tästä tavasta eroon ja keskittyä enemmän kieleen. En kuitenkaan halua kirjoittaa "liian" kirjakielistä tekstiä, sillä hieman rennompi tyyli tuntuu itselleni luontevammalta.

      Poista
    2. Mun mielestä on taas kiva, ettei teksti ole kuin muotilehden sivuilta. Tapasi kirjoittaa tekee susta helpommin lähestyttävän ja inhimillisemmän:)

      Poista
    3. Kiva, että joku ajattelee näinkin :)

      Poista
  5. Pidän tavastasi kirjoittaa. Olet niin helposti lähestyttävän ja mukavan oloinen. Näytät sädehtivän tyylikkäältä. Ihanaa, odotan vinkkejä ja ideoita blogistasi. Olisi hauska nähdä laukkujasi. Kaunista kevättä sinulle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että joku on tuotakin mieltä :) Mukavaa kevättä sinullekin!

      Poista
  6. Oi ihania kuvia kauniista naisesta, loistava maku ja tekstisi on osa sitä millainen olet, just be the lovely you <3

    VastaaPoista
  7. Kuulostaa hyvältä. Tulisipas se kevät jo pian tännekin... Missä maassa asut?

    VastaaPoista
  8. Kiva uusi blogilöytö! Ihastuin tähän asuun aivan valtavasti! Mistä olet tuon turkisliivin ostanut? Yritin googletella tuolla merkillä, mutta en löytänyt mitään järkevää. Olen etsinyt jo pitkään juuri vastaavaa liiviä, joten kaikki vinkit ovat tervetulleita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, kiitos! :) Turkisliivi on ostettu Düsseldorfista pienestä butiikista, jonka nimeä en kerta kaikkiaan muista! :( Mutta liivin lapussa "merkkinä" lukee Prange. En valitettavasti osaa olla avuksi tämän enempää tai siinä mistä voisit kyseisen löytää..

      Poista

Bloglovin

Metti Forssell