keskiviikko 1. huhtikuuta 2015

A FEW PICS OF OUR WEDDING DAY

Meidän hääpäivämme oli täydellinen <3 Aina aika ajoin mieleni lentelee takaisin tuohon uskomattomaan päivään. Se tunne joka tulee kuvia selailemalla ja videoita katselemalla, on aivan ihana. Nyt jälkeen päin ajateltuna olen todella onnellinen, että jaksoimme nähdä kaiken sen vaivan suuren päivämme eteen. Kaikki meni juuri niin kuin halusimme ja emme unohda tuota päivää koskaan!

Näin kesää kohti mentäessä häät ovat monille ajankohtainen aihe. Monille tämä vuodenaika on se stressaavin, koska elämäsi suurin päivä lähenee. Viime vuonna näihin samoihin aikoihin olin viimeisilläni raskaana, joten hääjärjestelyjen lisäksi mielessä stressasi ja pelotti tuleva synnytys. Onneksi kaikki meni todella hyvin – niin synnytys kuin häätkin ;) Minulla oli paljon perhettä ja läheisiä ihmisiä tukena ja he auttoivat hääjärjestelyissä. Tiedän kuitenkin sen tunteen kun päässä pyörii miljoonia eri asioita ja välillä tuntuu että kaikki menee pieleen. Silloin kannattaa vetää syvään henkeä ja miettiä, että kannattaako lennättää pioneja toiselta puolelta maapalloa vai löytyisikö Suomesta mahdollisesti jotain muita kauniita valkoisia sesongin kukkia hääkimppuun..? :D

Jos teillä on kysymyksiä liittyen häihin tai hääjärjestelyihin, kommentoikaa ja kysykää. Annan mielelläni vinkkejä ja omia mielipiteitäni aiheeseen liittyen <3
Kuvat: Sakari Röyskö

-------------------------

Here are some pics of our wedding day. Our wedding day was perfect, a day I will never forget. All the planning before the big day can be really stressful though. At least it was for me :D This time last year, I was also pregnant so the wedding planning wasn`t the only thing I was stressing about. Luckily everything went perfectly – both labor and the wedding.

Now going towards the summer many of you can be dealing with this same theme. Millions of questions and thoughts are running through your mind. It can be really confusing. If you have any questions about weddings or if you want my opinion in anything related to weddings, please let me know <3

24 kommenttia:

  1. Olen joskus törmännyt netissä hääkuviisi ja meinasinkin kysyä että josko olis mahdollista saada pientä postausta. En kuitenkaan missään vaiheessa viitsiny vaikka ahkerasti olenkin tänne kommentoinut, en halua missään nimessä mennä mihinkään yksityisiin asioihin vaikka ovathan kuvat jo pyörineet netissä:) Jokatapauksessa, oikein ihana postaus ja olet kyllä ollut yksi kauneimmista näkemistäni morsiammista <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Aina voi kysyä tai toivoa postauksia. Toteutan kuitenkin vain sellaisia juttuja, jotka tuntuvat itselle hyvälle :) Nämä kuvat ovat ihania fiilis-kuvia, jotka halusin jakaa lukijoiden kanssa :)

      Poista
  2. WAU !!! Olet kyllä niin tyylikäs ja kaunis nainen, vaimo ja äiti ! Tyylitajusi on ihan mieletön, kuten taas näissä hääkuvissa se näkyy. Tuttavani työkaveri oli saanut olla läsnä häissänne ja hän sanoi, ettei ole koskaan ollut missään vastaavissa, kaikki oli ollut niin viimeisen päälle ajateltua ja tunnelma ihan huippua! -morsian kaunis ja sulhanen komea. Seuraan sinun blogia joka päivä :) ihanaa pääsiäistä sinulle ja perheellesi !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihanasta kommentista! Kiva kuulla, että häävieraillemme on jäänyt tuollainen kuva häistämme :) Ihanaa pääsiäistä myös sinulle!

      Poista
  3. Voi että, meinasi kyynel tulla näitä kuvia katsellessa vaikken edes tunne teitä, kuvien tunnelma on mieletön!

    Mua on kauheasti mietityttänyt, eikö sulla ollut kamala jännitys hääpuvun kanssa kun olit kuitenkin vasta muutamaa kuukautta aiemmin synnyttänyt ja kroppa varmasti tuntunut hieman vieraalta niin pian raskauden jälkeen? Jouduitteko tekemään monia muutoksia/kompromisseja hääsuunnittelun kanssa vastasyntyneen lapsen myötä?

    Kiitos Metti ihanasta blogista, sinua on upeaa seurata. Toivottavasti joskus törmäillään Helsingissä jos vaikka sitä uskaltaisi tulla kadulla moikkaamaan :)

    Lotta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kauniista kommentista! <3 Tottakai minulla oli pieni paine siitä miten palaudun synnytyksestä ja miten saisin karistettua raskauden aikana kertyneet kilot. Halusin luonnollisesti näyttää mahdollisimman hyvältä hääpäivänäni. (kuka nyt ei haluaisi? :D) Onneksi kaikki meni hyvin ja palauduin nopeasti. Liikuin paljon raskauden aikana ja söin terveellisesti, minkä uskon olleen suuri tekijä nopeaan palautumiseen :)
      Olimme tehneet häihin liittyviä asioita valmiiksi ennen tyttäremme syntymää, jotta hänen synnyttyään ei tarvinnut stressaa hääjärjestelyistä juuri ollenkaan.
      Ihanaa kuulla, että pidät blogista! Tule ihmeessä vetäsemään hihasta jos joskus Helsingissä törmätään :)

      Poista
  4. Aivan ihania kuvia. Niin kaunis morsiankin! :)<3

    VastaaPoista
  5. Oi, kuinka kauniita kuvia! Omat häät ovat ensi kuussa ja viimeistelemme juhla-ohjelmaa. Olisikin kiva kuulla teidän hääjuhlasta ja sen sisällöstä, jos voit kertoa :) t. Minttu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Meidän hääohjelmamme oli hyvin perinteinen. Puheita, häätanssi, hyvää ruokaa… Emme kummatkaan pidä hääleikestä, joten niitä ei ollut hääohjelmassamme ollenkaan.

      Poista
  6. Upeita kuvia ja tunnelmia. Blogisi säkenöi yhtenä parhaimmista blogimaailmassa. Morsiamista olet kaunein koskaan näkemistäni morsiamista. Olet sädehtivä, upea ja aidon oloinen. Tunnelmallista ja ihanaa pääsiäistä Sinulle Metti ja perheellesi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaunis kiitos <3 Aivan ihanaa kuulla, että olet tuota mieltä blogistani! Kiitos sinulle kun jaksat lukea :) Mukavaa pääsiäistä myös sinulle!

      Poista
  7. Olet ollut niin upea morsian <3 Kuka oli meikkaajasi? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Meikaajani on loistava Tiina Lehmusvyöry :)

      Poista
  8. Upea kampaus ! Onks siellä alla jotain valkin tapaista tms?? :) Kun haluaisin joskus kokeilla samanlaista !! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Mietin pitkään pidänkö hiukset auki vai kiinni. Onneksi päädyin kampaukseen, sillä onhan se paljon juhlavampi. Kampaus on tehty pelkästään omia hiuksiani käyttäen :)

      Poista
  9. Raikas meikki, upea kampaus ja satumainen puku.

    VastaaPoista
  10. Aivan ihania kuvia! Mahtavaa että hääpäivä oli täydellinen. Olen tosi kiitollinen että omakin hääpäivä meni nappiin, ja päivä tosiaan oli ikimuistoinen. Ja pioneita minäkin olisin halunnut, mutta tammikuussa niiden saaminen olisi ollut aika kinkkinen juttu :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Häät ovat niin ihania! Varmasti jokaiselle morsiammelle oma hääpäivä on ikimuistoinen <3

      Poista
  11. upeita hääkuvia ! olet kaunis morsian ja kaunis kampaus, nuttura sopii sinulle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Munkin mielestä nuttura oli hääkampauksena kaunis :)

      Poista
  12. Upea pari. Mielestäni nutturakampaus on juhlavampi ja siistimpi kuin hiukset auki -kampaus.

    VastaaPoista
  13. Ihana häälook! Olen itse menossa naimisiin joten kysyisin, kuka teki hääkampauksesi ja mistä olet löytänut pukusi? :) Se on niin kaunis!

    VastaaPoista

Bloglovin

Metti Forssell