perjantai 3. huhtikuuta 2015

TREND SCENT, YOUR SCENT

Haluan jakaa kanssanne ultime trendivillityksen: Molecule 01:n. Molecule 01 on jotain mitä et ole koskaan aikaisemmin kokenut! Molecule 01 saattaa näyttää hajuvedelle, mutta on enemmänkin kemikaalinen aromi. Aromi, joka käyttäytyy jokaisen käyttäjän iholla eri tavalla. Tämä “tuoksu” korostaa jokaisen käyttäjä yksilöllisiä, luonnollisia aromeja saaden aikaan taivaallisen ja tavallisesta poikkeavan lopputuloksen. Molecule 01 tuoksuu siis erilaiselta jokaisen käyttäjän iholla. Tuoksun puinen vivahde reagoi kehon luonnollisen ph.n ja ihon kemikaalien kanssa. Ajan kanssa tuoksu kehittyy ja muuttuu iholla, saaden esiin uskomattoman tuoksun – sinun oma tuoksusi! Toisin sanoen, vaikka käytät parfyymia, et käytä parfyymia. Se ihana tuoksu, joka sinusta tulee, olet sinä itse! Saattaa kuulostaa omituiselle, mutta tämä juttu täytyy itse kokea, jotta sen voi ymmärtää.

Olin kuullut tästä tuoksusta TODELLA paljon ja paloin halusta kokeilla sitä itse. Täytyy myöntää, että aluksi kun kokeilin tuoksua, olin hieman pettynyt. Ensireaktioni, monien muiden tavoin, oli: “Eihän tämä tuoksu millekään?!”. Mutta salaisuus piileekin juuri siinä: käyttäjän oma luontainen tuoksu yhdistyy Molecule 01 kemikaaleihin, saaden aikaan ainutlaatuisen ja houkuttelevan lopputuloksen, jota et ole ennen kokenut.

Olen aivan myyty tälle tuoksulle. Olen käyttänyt Molecule 01 reilun viikon verran ja jo nyt monet ihmiset ovat tulleet luokseni ja kysyneet mikä ihana tuoksuni on. Voin ylpeänä sanoa heille, että it`s my natural scent! ;) Tottakai jälkeenpäin kerron mistä on kyse. Tämä tuoksu on niin uniikki enkä ole koskaan aikaisemmin törmännyt mihinkään vastaavaan. Tuoksu on koukuttava, pitkäkestoinen ja houkutteleva! Suosittelen 100% kokeilemaan! Jos käytät tätä tuoksua olet trendikkäistä trendikkäin!!

Valitettavasti tämä tuoksu on todella kiven alla eli sen eteen joutuu tekemään työtä. Varmasti Molecule 01 luojat haluavat, että tuoksu on mahdollisimman vaikeasti saatavilla ja sitä kautta siitä tulee super luxus-tuote. Tiedän kuitenkin, että Carpelan Cosmetics Finland myy tätä tuotetta sekä englantilainen Liberty, joka toimittaa Suomeen. Kannattaa siis tsekata nämä nettisivut, mikäli kiinnostuit tästä uudesta trendituoksusta.




2 kommenttia:

  1. Minulla on jo tämä on taikatuoksu :) Sain idean ystävältäni, joka asuu myös Saksassa :) usein naiset vetävät hihasta ja kysyvät, mikä tuoksu sinulla on ? muutama ystävä on jo hankkinutkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hienoa! Tämä todella on taikatuoksu :) Mun mielestä myös kiva sen vuoksi, kun on vielä niin "tuntematon". Tekee siitä speciaalin kun kaikilla ei ole samaa :)

      Poista

Bloglovin

Metti Forssell