perjantai 6. maaliskuuta 2015

CASUAL CHIC

Juuri kun aloin fiilistellä alkanutta kevättä, otti Saksan ilmat jättimäisen loikan taakse päin. Taas on kylmää ja sateista…huoh. Eihän siinä auta muu kuin kaivaa kaapin perukoilta taas uudelleen kaikki paksut villaneuleet. Kuvassa oleva Sandin villaneule onkin ollut yksi käytetyimmistä neuleistani viime talvena. Pidän paljon sen kauniista vaaleanharmaasta väristä, pehmeästä materiaalista ja mielenkiintoisesta mallista. Malli on isohko, off-shoulder, rento ja chic, just niin kuin tykkään. Nahkahousujen ja korkkareiden kanssa todella toimiva yhdistelmä. 
Coat: Massimo Dutti
Chunky knit: Sand
Leather pants: H&M
Bag: Chanel
Shoes: Ted Baker

-----------------------

Just when I started to enjoy the spring and sunshine the German weather took a giant leap backwards. Now it is rainy and cold again…Blah. Well now I have no choice but to bring back all the knits and warm clothes from my wardrobe. In the picture I have one of my most used knits last winter. I like the colour, material and style of this sweater.  It is chunky, off-shoulder, casual and chic, just how I like it. Very nice look combined with skinny leather pants and heels. 



















10 kommenttia:

  1. Mahtavaa että päivität näin usein!:) Jälleen kerran simppeli mutta todella tyylikäs asu. Sanoit muuten jossain että olet huono käyttämään värejä mitä vaatteisiin tulee... Ehkä se on jossain määrin huono juttu mutta mä en osaa kuvitella että tollasessa harmaudessa pitäisi olla joku korallimekko ja keltainen käsilaukku kainalossa;D EI! Näytät juuri niin täydelliseltä kun voi näyttää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaunis kiitos :) Joo, olen kyllä samaa mieltä sun kanssa, mutta ehkä se on just se kylmä ja pimeä vuodenaika kun ei huvita pukea päälleen mitään värikästä. Koralli ja keltainen saattavat olla hieman haastavia värejä talvella, mutta viininpunainen, tummanvihreä ja beigen eri sävyt olisivat sellaisia kivoja talvivärejä mitä kaipaisin omaan vaatekaappiini. Onneksi kesä tekee tuloaan ja pääsee käyttämään värejä! …vaikka yksi ensi kesän ykköstrendeistä onkin pukeutua päästä varpaisiin mustavalkoiseen ;)

      Poista
  2. Superkiva simppeli mutta tyylikäs asu! :)

    VastaaPoista
  3. Asu näyttää sopivan rennolta :) Miten pitkä olet? :)

    VastaaPoista
  4. Upeaa, että aloitit blogin! Saat minusta vakiolukijan. Kysyit aikaisemmassa postauksessa vinkkejä ylipolvensaappaista. Katso duoboots.com (narrow calf boots), jossa on muutama ylipolven malli. Varren voi räätälöidä omien mittojensa mukaan. Käyttävät luonnonmateriaaleja ja mallitkin ovat melko klassisia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon vinkistä! Olen jo todella pitkään etsinyt ylipolvensaappaita enkä mistään löytänyt, joten tämä vinkki tuli todella tarpeeseen :) Tervetuloa seuraamaan blogia :)

      Poista
  5. Hei Metti!=) Tahtoisin kysyä että millä saat hiuksesi pysymään noin kuoheina? Tai mitä hiusmerkkejä käytät?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Yritän aina itsekin löytää keinoja siihen miten saisin hiukseni kuohkeimmiksi, mutta hyvä jos kuvissa näyttää kuohkeilta :D Tuotteita on tosi paljon eri merkeiltä, mutta Tigin Bed Head tuotteet on toiminu mulla hyvin.

      Poista

Bloglovin

Metti Forssell