torstai 5. maaliskuuta 2015

SKIN CAREMinulta on toivottu postausta liittyen ihonhoitooni. Minulla on luonnostaan aina ollut hyvä iho enkä ole joutunut tekemään mitään sen suurempia toimenpiteitä hyvän ihon saavuttamiseksi. Sen vuoksi koen, että en ole ehkä mailman paras antamaan vinkkeja ihonhoidosta, mutta voin ainakin kertoa omat ihonhoitorutiinini.

Aamulla:
   - kasvojen pesu kylmällä vedellä
   - päivävoiteen levitys

Illalla:
   - meikkien pesu puhdistusaineella
   - kasvojen huuhtelu vedellä ja sen jälkeen kasvovedellä
   - yövoiteen ja silmänympärysvoiteen levitys


Siinäpä ne omat rutiinit koko komeudessaan. Toki näiden lisäksi teen iholle kuorinnan säännöllisin väliajoin. Ihoni on aika kuiva, jonka vuoksi ihon huolellinen kosteutus on tärkeää. Olen kuitenkin sitä mieltä, että hyvän ihon salaisuus ei piile missään kosmetiikassa. Ravinto ja terveelliset elämäntavat ovat kaiken a ja o! Tottakai ihonhoitotuotteet edesauttavat saamaan paremman ihon, mutta ravinnolla on ihon kauneuteen ja terveyteen valtava merkitys. Suosin omassa ruokavaliossani erityisen paljon ruokia, joiden tiedän vaikuttavan positiivisesti ihon hyvinvointiin. Omia suosikkejani ovat mm. pinaatti, avocado, pähkinät, kala, vihreä tee ja vihannekset&marjat. Näiden ruokien sisältämät hyvät rasvat, vitamiinit ja antioksidantit parantavat ihon laatua, sileyttävät ja kiinteyttävät ihoa sekä hidastavat ihon vanhenemista. Runsas veden juominen on myös todella tärkeää. Se vaikuttaa ihon kimmoisuuteen ja puhtauteen.


Omat vinkkini ihonhoitoon:
   - puhdista kasvot joka päivä
   - huolehdi ihon kosteutuksesta
   - mahdollisimman paljon meikittömiä päiviä
   - juo paljon vettä
   - syö terveellisesti ja monipuolisesti
   - liikunta ja reippailu raikkaassa ulkoilmassa 
   - nuku riittävästi--------------------------

Readers have been asking about my skin care routines. I have always had good skin so I haven`t had the need to do anything major. Maybe that is why I`m not the right person to tell how to get good skin but at least I can tell my own routines.

In the morning:
   - I wash my face with cold water
   - I put a light layer of day cream

In the evenings:
   - I wash my makeup with cleansing milk
   - I rinse my face with water and toner
   - Night cream and eye cream

These are my every day routines. I have dry skin so I need to moisturise my skin constantly and carefully. However, I feel that the secret of good skin does not depend on different creams and cosmetics products. Diet and healthy lifestyle choices are important and they have a massive effect on skin. I use a lot of healthy ingredients in my diet which I know have a positive effect on my skin. My favourites are spinach, avocado, nuts, fish, green tea, vegetables and berries. These ingredients contain a lot of good fats, vitamins and antioxidants which improves the quality of the skin and slows down ageing. Excessive water drinking is also important. It has an impact on the skins elasticity and cleanness.

My tips for better skin:
   - clean you face every day
   - pay attention to proper moisturising
   - spend a lot of days wearing no makeup at all
   - drink a lot of water
   - eat healthy and versatile ingredients
   - exercise outside. Fresh air is good for your skin
   - get enough sleep

   
 

2 kommenttia:

  1. Hei! Saanko kysyä, kuinka monta tuntia nukut yössä noin keskimäärin? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Mun yöunien määrä riippuu ihan täysin siitä miten meidän pikkuneiti nukkuu. Välillä nukutaan koko yö, välillä heräillään useita kertoja yössä… Mutta sanotaan että ehkä noin 7-8h keskimäärin :)

      Poista

Bloglovin

Metti Forssell