maanantai 23. helmikuuta 2015

SUNDAYS



Sunnuntai on mun mielestä ehdottomasti viikon paras päivä. Rakastan kiireettömiä aamuja kun ei tarvitse mennä minnekään. Saa juoda kahvia kaikessa rauhassa, lueskella lehtiä ja viettää laatuaikaa perheen kanssa. Voi kun jokainen päivä voisi alkaa samalla tavalla kuin sunnuntait!

Elämme tällä hetkellä aika hektistä elämää ja arkemme pyörii pitkälti mieheni töiden mukaan. Yhteisiä vapaapäiviä on luvattoman vähän, mutta onneksi niitä kuitenkin aina välillä on. Eilen oli pitkästä aikaa yksi tällainen päivä. Yleensä sunnuntait kuluu hyvin rauhallisissa merkeissä. Vaunulenkkejä, lounastamista ja huoletonta, ihanaa yhdessäoloa. Tällä asulla lähdin keskustaan lounastamaan perheeni kanssa. Rentoa ja sporttista. Huonon hiuspäivän pelastajana toimi lippis!

Tällä viikolla muuten julkaisen monien lukioiden toivoman postauksen luottomeikeistäni. Joten pysykäähän kuulolla varsinkin jos meikkijutut kiinnostaa. Mukavaa viikkoa kaikille!   



Coat: Massimo Dutti
Cap: NY
Knit: Filippa K
Pants: H&M
Scarf: LV
Bag: Céline
Shoes: New Balance

---------------------

In my opinion, Sunday is the best day of the week. I love the non-hectic mornings when you have absolutely no rush to go anywhere. I can drink my morning coffee in peace, read the latest fashion magazines and spend time with my family. I wish that every day could start like sundays!

We live quite a busy life at the moment and our daily life is run by my husband`s work. We have seldom days off together. But luckily sometimes. Yesterday was one of these days. We like to spend our days off very chilled. Stroller walks, lunching and just enjoying each others` company.I wore this outfit yesterday when we went lunching together with my family. An easygoing and sporty look. And the cap saved my bad hair day! 

By the way, this week I`m going to release a much wanted post regarding my essential makeup. Stay tuned, especially if you are interested in that. Have a wonderful week everyone! 






8 kommenttia:

  1. Apua kuinka superihana asu! Ihanan klassinen ja tyylikäs mutta silti ihanan rento <3 sun asukuvien ansiosta olen ihan addiktoitunut nyt harmaisiin neuleisiin ja olenkin eksynyt kokoajan stokkalla filippa k:n osastolle kuolaamaan niitä.
    Minulla olisi yksi kysymys: kun sinulla on se kaunis trenssitakki muutamassa instagram kuvassasi päällä niin minkä merkin takki mahtaa olla. Niin upea!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harmaat neuleet on mun heikkous <3 Ja voin lämpimästi suositella Filippa K.n neuleita. Heillä on hyvälaatuisia ja ajattomia malleja. Trenssitakki on ostettu muistaakseni reilu vuosi sitten Zarasta. Kannattaa kuitenkin kurkata heidän tämän kevään mallisto, josta varmasti löytyy trenssitakkeja.

      Poista
  2. Sulla on aivan ihana blogi! Niin inspiroivia asukuvia :) liitä blogi blogloviniin niin on helpompi seurata, vai onko se jo siellä ;)
    -Marie

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) Blogini ei ole vielä bloglovinissa, mutta lisään sen sinne asap.

      Poista
  3. Tosi kiva blogi sulla! Hirmu ammattimainen ote tekemiseen heti alusta lähtien :) Sellaisesta asiasta kumminkin huomauttaisin, että tuo sivun yläosan palkki on ainakin omaan silmään hieman häiritsevä, kun ei sen vuoksi meinaa mahtua kuvat kokonaisena näytölle. Ehkä siihen voisi harkita jotain muuta vaihtoehtoa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen kanssasi samaa mieltä. Blogin ulkoasun olisi tarkoitus muuttua ja yritän kehittää sitä. Olen vaan niin auttamattoman huono kaikissa tietotekniikkaan liittyvissä jutuissa, että mulla kestää ihan yksinkertaisetkin jutut sata kertaa kauemmin kuin muilla :D Mutta eiköhän tässä pikkuhiljaa kehity kaiken kanssa.. :)

      Poista
  4. Hei,

    onko tuo huivi sininen vai harmaa Denim Shawl? Kiitos vastauksesta! Ihana blogi <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että tykkäät blogista :) Tuo huivi on sininen denim shawl.

      Poista

Bloglovin

Metti Forssell