keskiviikko 25. helmikuuta 2015

OOTD AT SUNSETMinulla on tällä hetkellä todella harvoin aikaa lähteä oikein "kunnolla" ottamaan asukuvia. Itseasiassa ei ollenkaan. Kuten aikaisemmin kerroin, perheellämme on vähän yhteistä vapaa-aikaa enkä halua tuhlata sitä kallista aikaa kuvien ottamiseen. Kuvat tulee siis useimmiten otettua milloin missäkin, yleensä kaupungilla tai kodin lähestöllä kun olemme tulossa tai menossa jonnekin. Ihanteellinen tilanne olisi, että voisin kunnolla ja ajan kanssa keskittyä kuvaamiseen ja etsiä aina ne viehättävimmät ympäristöt kuvien ottamiseen. Toivottavasti vielä joku päivä sellainen olisi mahdollista! Kuitenkin kaikki häiriötekijät mukaan lukien olen mielestäni onnistunut saamaan ihan hyviä kuvia aikaan. Siitä kaikki kunnia rakkaalle miehelleni, joka tällä hetkellä ottaa kaikki asukuvani. Kiitos myös hänen hermoilleen, jotka ovat useasti koetuksella tämän pikkutarkan ja välillä lyhytpinnaisen kuvattavan kanssa :D Mutta kuvaussilmää häneltä löytyy!
Olimme matkalla kotiin kun kävelimme tämän ison aukion ohi ja vielä juuri auringonlaskun aikaan. Aivan upea näkymä! Eihän siinä muu auttanut kuin nopeasti kamera esiin ja räps räps :)


Coat: Zara
Knit: Filippa K
Pants: Zara
Sunnies: Gucci
Bag: Chanel
Shoes: Giuseppe Zanotti

--------------------------

I have rarely time to really concentrate on my outfit shootings. Usually pictures are taken when we are on the go somewhere. The ideal situation would be where I could properly concentrate on shooting and find the most beautiful surroundings for that. Even though, all the distraction including, I think I have done okay job with the pictures. All the honour and credit of the pictures goes to my lovely husband who takes all my outfit pictures at the moment. His nerves are tested constantly while working a pedantic and a bit quick-tempered person like me :D But he certainly has a very good eye for photo shooting!
On our way home the other day we walked through this big plaza at sunset. The view was amazing. The "only" right thing to do was to take pictures right then and there! 12 kommenttia:

 1. Hei Metti ja kiitos ihanasta blogista. Mahtavaa kun päivität tätä näin usein! Joka päivä tulen tsekkaamaan olisitko lisännyt uuden postauksen. En voi mitenkään näin kirjoittamalla kuvata kuinka paljon pidän tyylistäsi!! Lisäksi vaikutat vielä niin ihanalta ja mukavalta ihmiseltä, kun vastaat kaikkien kommentoijien kommentteihin ystävällisesti ja asiallisesti. Jatka samaan malliin! <3
  Onko musta Chanelin classic flap bagisi kokoa medium/large ja näissä kuvissa oleva beige Chanel jumbo? Vaikea yleensä nähdä minkä kokoisia laukut ovat in action ja olemme melkein samanpituisia ja muutenkin samankokoisia niin pystyisin vähän miettimään minkä kokoista Chanelia lähtisin joskus ostamaan. Hirveästi kiitoksia mikäli vastaat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos niin paljon ihanasta kommentista! <3 Tosi kiva kuulla että tykkäät blogista ja tyylistäni. Olen todella kiitollinen sinulle ja kaikille muillekin lukiojoille, jotka aina palaavat blogiini katsomaan uusimmat päivitykset. Kaikki kommentit ovat myös tärkeitä koska niiden avulla pääsee helpommin "kontaktiin" lukijoiden kanssa :)
   Totta, laukkujen todellista kokoa on vaikea nähdä kuvissa. Mun musta Chanel on double flap bag kokoa medium ja beige on jumbo. Omasta kokemuksesta voin sanoa, että se medium on aika pieni ja sitä tulee melkeen käytettyä ainoastaan iltamenoissa yms. Isompi on monikäyttöisempi ja sinne mahtuu hieman enemmän tavaraa :)

   Poista
 2. Toi takki on upea! Tosi ihana tunnelma näissä kuvissa :)

  VastaaPoista
 3. Olisi kiva, jos tekisit postauksen sun kaikista laukuista. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiinnostuksesta laukkuja kohtaan, mutta niitä tulen esittelemään vain asukuvien yhteydessä :)

   Poista
  2. Voi, itsekin olisin ollut kiinnostunut laukuistasi, kun sinulla noita ihania laukkuja näyttää riittävän. :)Saanko kysyä syytä siihen, ettet halua niitä meille lukijoille esitellä muiden bloggaajien tapaan?

   Poista
  3. En lähde kommentoimaan muiden bloggaajien tyyliä, mutta itselleni tuntuu luonnollisemmalta, että esittelen laukkuja vain asukuvien yhteydessä :)

   Poista
 4. Todella kiva blogi sinulla ja kadehdittava tyylitaju! Lukisin miellläni myös postauksia matkoistasi, sisustuksesta, arjesta, treenivinkeistä etc. Olisiko mahdollista toteuttaa sellainen "päivä kanssani"-postuas? Olisi kiva nähdä miltä tyyppillinen päiväsi näyttää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Postaustoiveet ovat aina tervetulleita! Varmasti tulee treenauksesta ja liikunnasta postauksia. Päivä kanssani on myös hyvä idea! Kiitos ehdotuksista :)

   Poista
 5. Ihanaa, että aloitit blogit, olet erittäin mielenkiintoinen henkilö! :) Voisitko esitellä jossain kuvassa kihla- ja vihkisormuksesi lähemmin?

  VastaaPoista
 6. Heh! Meillä vähän sama juttu, miehellä on kärsivällisyys usein koetuksella kun on asukuvista kyse :D

  VastaaPoista

Bloglovin

Metti Forssell