torstai 12. helmikuuta 2015

GREEN JUMPSUIT



Pidän laittautumisesta. Varsinkin jos minulla on siihen kunnolla aikaa (hyvin harvoin :D). Vietän paljon aikaa kotona, lököverkkareissa ja meikittömänä, joten kun on aihetta laittautua teen sen mielelläni.
Kuvan vihreä haalari valikoitui päälleni pari viikkoa sitten kun menimme mieheni kanssa kahdestaan syömään. Haalari on hankittu viime kesänä, mutta nyt se oli vasta ensimmäistä kertaa päällä. Pidän haalareista paljon, sillä ne sopivat tilanteeseen kuin tilanteeseen. Vähän asusteita muuttamalla haalarista saa mukavan rennon tai myös upean juhla-asun esimerkiksi iltamenoihin. Haalari soveltuu hyvin myös näin talvella päällepantavaksi, sillä sen alle voi helposti pukea esim. sukkikset kenenkään huomaamatta.
Tässä kyseisessä haalarissa ihastuin sen leveisiin, liehuviin lahkeisiin ja smaragdinvihreään väriin. Korkeat korot viimeistelee lookin.








Jumpsuit: Zara
Belt: Zara
Bracelets: Hermés, Sand, Accessorize
Bag: Chanel
Shoes: Ted Baker


--------------

I really like dressing up. Especially if I have time for it (almost never :D) I spent so much time at home, wearing my cozy sweatpants and without makeup, so when there`s some special occasion I want to dress up.
I picked this green jumpsuit for my date night with my husband a few weeks ago. I got this jumpsuit last summer but haven`t worn it yet. I really like jumpsuits because you can easily wear them no matter what the occasion is. If only accessorized correctly, it could be worn very casually or on the other hand very festive for the evening. Jumpsuits are also a great choice for winter because you can easily wear for example pantyhose underneath without anyone noticing.
In this particular jumpsuit I fell in love with its wide, fluttery legs and beautiful emerald color. High heels complete the look.

13 kommenttia:

  1. Moikka Metti, kiva kun oot aloittanut blogin. Olisi kiva tietää mitä ihonhoitotuotteita ja meikkejä käytät, ihosi näyttää nimittäin niin upealta. Terkkuja Englannista :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Yritän toteuttaa mahdollisimman pian kauneuteen&ihonhoitoon liittyvän postauksen, sillä sellaista monet ovat toivoneet :)

      Poista
  2. Stunning!!! <3___<3

    Ottaako sun miehes muuten nää kuvat? :)

    VastaaPoista
  3. Heei en tiedä hukkuko mun eilinen kysymystulvakommentti jonnekin bittiavaruuteen vai unohdinko vaan paina tosta julkaise-kohdasta :'D

    Mutta pommitan uudestaan;
    - Mitä kaupallista alaa oot opiskellut?
    - Ootko Helingistä kotoisin?
    - Ootko tehnyt mallinhommia?
    - Mitä blogeja luet?
    - Kuinka pitkä olet?
    - Haluistko vähän avata sun ruokavalioo / treenausta, koska olet k a d e h d i t t a v a s s a kunnossa <3___<3,
    - Onks sulla hiuksissa pidennykset?

    Kiitos ja anteeks :D <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. *Helsingistä :D

      Poista
    2. Moi! Monet ovat kyselleet mun ruokalutottumuksista ja liikunnasta, joten siitä yritän toteuttaa ihan oman postauksen. Samoin koulutuksesta ehkä vähän myöhemmin.. Oon tehny mallinhommia ja pituutta 176cm. Ja ei ole hiustenpidennyksiä :)

      Poista
    3. Voitko tehdä postauksen miten teet sun hiukset ??

      Poista
  4. Hei, mahtavaa, että olet aloittanut blogin. I just love your style ja myös tapaasi kirjoittaa �� Nimim. Vähän jo vanhempi muodista innostunut äiti-ihminen

    VastaaPoista
  5. Kiitos sinulle ihanasta postauksesta. Haluaisin tietää ihonhoidostasi. Olen kotiäitinä innostunut muodista ja kauneudesta. Monet jutut näyttävät kivoilta päällä, kun on pituutta. Ollaan muuten samanmittaiset:) Ihana tuo sun laukkusi. Etsin jotain uutta aika pientä mustaa laukkua. Mitä merkkiä suosittelisit?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Monet ovat kyselleet ihonhoidostani, joten yritän toteuttaa siitä ihan oman postauksen vähän myöhemmin :) En tiedä millaisen budjetin laukkua olit ajatellut, mutta yksi ihana laukku on ysl.n tassel shoulder bag. Toinen hieman edullisempi vaihtoehto, mutta ihan yhtä ihana, on Filippa K.n pikkulaukut. Ne ovat mielestäni kaikessa yksinkertaisuudessaan erittäin kivannäköisiä ja todella monikäyttöisiä

      Poista
  6. Olen odottanut blogiasi niiiin kauan - mahtavaa että viimeinkin aloitit bloggaamisen :)
    Toivepostauksia olisi vaikka millä mitalla ja olisin äärettömän kiitollinen ja iloinen jos näitä toteuttelisit;

    -Raskausaikasi, esim kuvia raskausajalta ym
    -Ulkomaille muutto, mikaelin kanssa elämän aloittaminen (elämän muuttuminen ym)
    -Kenkäkokoelma, laukkukokoelma
    -Postauksia tyttäresi tyylistä ym
    -Postaus miten treenaat, kuinka saat jalkasi pysymään noin hoikkina ;D

    Kiitos jo etukäteen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla, kiitos itsellesi kun seuraat :) Postausideat laitettu korvan taakse!

      Poista

Bloglovin

Metti Forssell