tiistai 9. kesäkuuta 2015

BLACK AND WHITE FROM SPAINSuomessa päivät ovat menneet nopeaa vaihtia. Paljon on kaikkea tekemistä ja ihmisiä treffattavana, kivaa! Viime viikonloppuna juhlimme tyttäremme 1-vuotis syntymäpäiviä. Juhlat menivät hienosti ja tyttäremme nautti kaikista lahjoista ja saamastaan huomioista. Julkaisin muutamia kuvia instagramissa tyttäremme juhlista, mutta postailen ehkä myöhemmin vielä tänne bloginkin puolelle jotain. 

Tällä viikolla bloggaaminen jää luultavasti vähemmälle, sillä olen työstämässä uusia blogisivuja! Olen super innoissani sivujen pienestä freesauksesta. Ulkoasulla on kuitenkin suuri vaikutus yleisilmeeseen ja fiilikseen. Kun aloitin blogin, en tiennyt, että kuinka kauan jaksan/ehdin/haluan tehdä blogia. Tähän mennessä olen kuitenkin nauttinut bloggaamisesta paljon ja sen vuoksi haluan panostaa siihen nyt hieman enemmän. Toki saan apua näissä sivujen suunnitelussa ja toteutuksessa, en ikinä itse osaisi tehdä kaikkea. Never ever! Onneksi on osaavia ja auttavia ihmisia ympärillä :) Toivon mukaan jo jossain vaiheessa ensi viikolla tai lähiviikkoina uudet sivut avautuvat. En malta odottaa!

Tähän väliin muutamia asukuvia lomaltamme. Huomasin muuten juuri, että tässä asuassa lähes kaikki jutut on Zarasta. Jokainen vaatekappale on kuitenkin ostettu eri vuosina. Toppi on ostos viime vuodelta, kengät sitä edelliseltä sekä shortsit kolmen vuoden takaa jos oikein muistan. Eli kyllä ketjuliikkeistäkin voi löytää vaatteita, jotka kestävät vaatekaapissasi useita vuosia! :D 

Top, Shorts, Shoes: Zara
Sunnies: Ray Ban
Bag: Chanel


7 kommenttia:

 1. Kivannäköinen kesäinen asu ja ihana laukku. Kirjoitat kivasti. Blogiasi on mukava seurata.

  VastaaPoista
 2. No nyt on aivan täydelliset kengät *sydänsilmäemoji* !!

  Muutenkin sun blogi on aina kunnon piristys :)

  VastaaPoista
 3. Ihania asuja sulla! Bongasin kuvan häistäsi ja ajattelinkin kysyä mistä olet löytänyt häämekkosi ja minkä valmistajan se on? kiitos paljon :)

  VastaaPoista
 4. Kivan väristä punaa huulilla? Mitä huulipunaa? :)

  VastaaPoista
 5. Oi että taas niin mielettömän upea asu ja sinä! Olet vain niin uskomattoman kaunis ja ihanan näköinen. Mistä edellisen postauksen kuvissa oleva ja ilmeisesti näissäkin kuvissa oleva kaulakorusi on? Todella todella kaunis. Kiitos ihanasta blogista <3

  VastaaPoista
 6. Kiitos ihanasta blogista! Minkä kokoinen Chanelisi on?

  VastaaPoista

Bloglovin

Metti Forssell