lauantai 9. toukokuuta 2015

MORE HYDRATION FOR MY SKINIhoni on erittäin kuiva ja vaatii jatkuvaa kosteutusta. Ennen olen kärsinyt tästä vaivasta vain talvisin, mutta nykyään huomaan ihoni kaipaavan kunnon kosteutusta ympäri vuoden. Enää itselleni ei riitä vain perus päivä- ja yövoiteet vaan kaipaan jotain extra tuotteita lisä kosteuttamaan ihoani. Sain vinkin kautta tiedon kosteuttavista vitamiinitipoista, joista en ollut aikaisemmin kuulutkaan. Nyt muutaman viikon käytön jälkeen olen aivan rakastunut…


Olen kokeillut Medik8 CE-Tetra -nimisiä C-vitamiinitippoja. C-vitamiini annoksen tarkoitus on lisätä kollageenin tuotantoa ja aktivoida ihon kudoksen uusiutumista. Mitä tuote siis käytännössä lupaa? Ihon perinpohjaista kosteutusta, kiinteytystä, ryppyjen ja juonteiden ehkäisyä sekä virkistystä ja elinvoimaa kasvoille. Oman kokemukseni pohjalta voin kyllä sanoa, että tuote lunastaa lupaukensa. Kyseessä on ihon täydellinen monitoimi- ja tehotuote!
Tämä testaamani tuote on tarkoitettu noin 20-35 vuotiaille, mutta toki samalta merkiltä löytyy tuotteita myös muillekin ikäryhmille. Pidän erityisesti tippojen raikkaasta, sitruksisen tuoksusta, jonka kautta C-vitamiinin voiman tuntee vieläkin vahvemmin iholla. Tuote soveltuu erinomaisesti myös tulevaa kesää ajattelen, sillä se rauhoittaa auringon vahingoittamaa ihoa tehokkaasti. 


Vitamiinitipat eivät yksin riitä kosteuttamaan todella kuivaa ihoani vaan tarvitsen tehostamiseen vielä kosteusvoidetta. Kokeilin itseasiassa äitini suosituksesta kuvassa olevaa Chanelin Hydra Beauty Serum -voidetta. Tuote on intensiivisesti kosteuttava ja jättää iholle pehmeän ja heleyttävän lopputuloksen. Ohuen ja nopeasti imeytyvän koostumuksensa vuoksi seerumi toimii erinomaisesti myös meikin alla. 


Näiden tuotteiden yhdistelmä on saanut ihoni ihanan pehmeäksi ja hyvinvoivaksi. Kasvojen puhdistuksen jälkeen levitän raikkaat vitamiinitipat ja kosteuttavan seerumin kasvoille. Toimii! Vitamiinitippoja voi halutessaan säilyttää jääkaapissa, jolloin kylmä, raikas öljy tuntuu vielä entistä piristävämmältä iholla. Nämä tuotteet eivät jätä ihoa ollenkaan rasvaiseksi vaan imeytyvät hyvin, jättäen kasvot ihanan pehmeäksi ja kimmoisaksi. 
Kahden viikon käytön jälkeen olen huomannut ihossani huiman eron. Ihoni on hyvinvoiva eikä enää ollenkaan niin kuiva. Toki käytän edelleen yövoiteena rasvaisempia rasvoja, mutta tämä yhdistelmä toimii itselläni erinomaisesti päivällä. Ennen olen joutunut lisäilemään päivävoidetta pitkin päivää, mutta nämä vitamiinitipat antavat riittävästi kosteutusta koko päiväksi. Jos haluaa lisätä tippojen tehoa entisestään, voi niitä toki käyttää myös yövoiteen alla. Suosittelen lämpimästi tutustumaan ja kokeilemaan erilaisia vitamiinitippoja jos kärsit kuivasta ihosta!
2 kommenttia:

Bloglovin

Metti Forssell