tiistai 5. toukokuuta 2015

BLUE AND GREY DENIM
Farkkupaita, farkkushortsit, farkkuhaalari, farkkumekko, farkkutakki, farkkuhame and so on and so on… Et varmasti ole voinut välttyä siltä tiedolta, että FARKKU on tämän kevään kuumin trendi. Ja jos olet, niin tulkoon se tässä vielä kerran mainittua ;) Tykkään itse tästä trendistä ihan valtavasti ja olenkin farkkua todella paljon tänä keväänä käyttänyt. Mitä enemmän farkkua asussa sen parempi! Tässä muutama kuukausi sitten julkaisemassani postauksessa kerroin vinkkejä siihen, miten saada tupla denim toimimaan. Tupla denim look itseasiassa toimii "varmemmin" jos farkkujen sävyt ovat täysin erilaiset. Tässä asussa yhdistinkin harmaan ja sinisen farkun. Aina ei tarvi olla niin sävy sävyyn vaikka toki sekin vaihtoehto näyttää hyvältä. Mitä mieltä te olette? Pidätteko enemmän sinisten farkkujen yhdistelmästä vai toimiiko tämä näinkin? 


You can not have missed the fact that denim is a massive trend this season. You can wear any denim pieces together and you will look fantastic! In my previous post (find it here), I told my tips how to make denim pieces work together. Actually, it is a lot easier to combine denim pieces that are not the same colour. Of course matchy denim looks good as well, but you need to be more careful with the colour combinations. I combined grey and blue denim in this look to make an effortless casual day look. What do you think of this grey and blue combination? Or do you prefer blue on blue?


Trench& Jeans: Zara
Shirt: H&M
Bag: Céline
Shoes: Adidas4 kommenttia:

 1. Ihanat Adidaksen tossut. Mitä kokoja ne sun kuvissa vilahtaneet Chanelin laukut ovat. Vertailen vähän, kun mietin itselleni sopivaa kokoa eli tarkoitan sun mustaa ja beigeä (medium vai jumbo?) Mikä koko sinusta on paras?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Mun musta Chanel on medium ja beige Jumbo. Jumbo kokoiseen mahtuu vähän enemmän tavaraa, joka on tärkeää minulle. Jos ostaisin ensimmäisen Chanelin ottaisin kuitenkin medium kokoisen. Se käy arkilaukkuna, mutta sopii loistavasti myös iltamenoihin. Koen, että se Jumbo on iltamenoihin liian iso.

   Poista
 2. Onko noi Zaran housut uutta mallisto? Ne missä on jotkut vetoketjut takana? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eivät valitettavasti ole.. Ne on ostettu jo viime syksynä.

   Poista

Bloglovin

Metti Forssell