keskiviikko 20. toukokuuta 2015

ALL BLACKJoskus kun ei keksi mitään päälle pantavaa on kokomusta varmin vaihtoehto. Se on vain kaikessa yksinkertaisuudessa aina tyylikäs. Kokomustaan asuun voi halutessaan tuoda mielenkiintoa asusteilla tai sitten vaihtoehtoisesti erilaisilla meteriaaleilla tai leikkauksilla. Mustat nahkahousut yhdistettynä mustaan turkistakkiin olikin yksi suosikki yhdistelmistäni viime talvena. 
Kuvan musta silkkipaita on osoittautunut erinomaiseksi ostokseksi. Se on yksi sellainen vaatekappale, joka on säilynyt vaatekaapissani vuosia. Kaikessa yksinkertaisuudessaan monikäyttöinen ja chic. Sen voi pukea farkkujen pariksi arkikäyttöön tai esimerkiksi hameen kanssa iltamenoihin. Silkki on materiaalina mahtava, sillä se on kuumalla ilmalla viileä ja kylmillä säillä lämmittävä. Pidän erityisesti silkin ylellisestä fiiliksestä. Monet kuluttajat saattavat arkailla silkkiä ja mieltävät sen liian herkäksi materiaaliksi. Oikein hoidettuna silkkivaatteet kuitenkin kestävät todella hyvin käyttöä ja pysyvät pitkään siisteinä. 
Minulta kysytään usein mitä vaatteita jokaiselta naiselta pitäisi löytyä vaatekaapistaan. Tällainen perus kauluspaita-mallinen sillkipaita on yksi sellainen vaate, joka mielestäni jokaiselta naiselta tulisi löytyä. Itse olen kokenut Filippa K.n perus silkkipaidat erittäin hyviksi, joten jos olet täydellistä klassista silkkipaitaa vailla kannattaa kurkistaa heidän valikoimansa. 


When you have difficulties to decide what to wear, wear all black. It is simple, chic and never out of style. I had one of those days a while ago. The black silk shirt in the picture is probably three years old, but it is still good as new. I love the shirt, because it is so versatile. I can wear it with jeans and have a perfect everyday look or I can combine it with a skirt and have a perfect evening outfit. Silk is a great material as it has the luxorious feeling.  People often ask me, what are the key pieces in a woman`s wardrobe? A basic silk shirt is definitely a must in a woman`s wardrobe, I would say. 


Top&Jeans: Zara
Belt: Hermés
Bag: Céline
Shoes: Tods
2 kommenttia:

  1. Moi, Metti! Blogisi on mielestäni todella laadukas sisältönsä puolesta. Ulkoasu on kuitenkin aika mitäänsanomaton eikä mielestäni ole samalla tasolla kuin blogisi muuten, oletko miettinyt että tekisit siihen jotain muutoksia? Aurinkoista päivää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Kiitos kommentista! Olen kanssasi täysin samaa mieltä. Haluaisin tehdä paljonkin muutoksia ulkoasuun, mutta tällä hetkellä aika on niin kortilla, että keskityn siihen, että saisin mahdollisimman paljon sisältöä tuotettua lukijoille. Niin kuin olen aikaisemminkin maininnut olen aika huono tietoteknillisissä jutuissa ja täydellistä olisi jos vain voisin ulkoistaa tämän blogin ulkoasun suunnittelun jollekin :D Yritän kuitenkin lähitulevaisuudessa keskittyä ulkoasuun ja muuttaa sitä enemmän itseni tyyliseksi! Mukavaa viikonloppua!

      Poista

Bloglovin

Metti Forssell