torstai 28. toukokuuta 2015

A LOVELY BIRTHDAY MORNINGTänään täytän 24 vuotta!! Aika menee hurjaa vauhtia eteenpäin ja paljon on kerennyt tapahtua viimeisen vuoden aikana. Viime vuoteen mahtui kaksi elämä isointa asiaa, tyttäremme syntymä ja naimisiinmeno. Eli ei ollenkaan huonompi vuosi takana ;) 24 tuntuu juuri täydelliseltä iältä nyt, eikä mistään ikäkriisistä ole tietoakaan! haha :D Olen niin kiitollinen, että saan olla maailman ihanimman ja suloisimman pienen tytön äiti sekä mahtavan miehen onnellinen vaimo <3 Asiat eivät voisi olla paremmin! 
Sain tänään aamulla ihanan syntymäpäiväyllätyksen, kun mieheni oli tehnyt ihanan shampanja-aamiaisen asuntomme kattoterassille! Ah mikä aloitus päivään. Kuppi kahvia, hedelmiä ja lasi kuohuvaa ei ole mikään hullumpi combo. Tästä tää päivä vasta alkaa.. ;) 


I`m turning 24 today! Time goes by so fast, it`s unreal! Last year I got married and had my baby girl. I could`t be happier at the moment. I`m so thankful for my beautiful baby girl and my perfect husband, that turning 24 feels actually quite good ;) 
This morning I got to enjoy a lovely champagne breakfast out on our roof terrace. A wonderful start for the day <3 15 kommenttia:

 1. Nyt on ihan pakko tulla kommentoimaan ja kertomaan kuinka upea Metti olet! Ollaan käyty samassa lukiossa samaan aikaan ja muistan jo silloin, että ihailin sun ulkonäköä aina kun satuit käytävillä tulemaan vastaan. :) ihan käsittämätöntä miten pitkälle oot jo päässyt elämässäsi ja toivotan sulle superisti tsemppiä tulevaisuuteen ja oikeen hyvää syntymäpäivää<3

  /Sonja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon kauniista sanoista Sonja! :) Mitä sulle kuuluu nykyään? Toivottavasti voit hyvin. Mukavaa ja nautinnollista kesää :)

   Poista
  2. Ihan hyvää kuuluu, töitä aika paljon ja treenaamista. :) alkaa pikkuhiljaa kesä täällä Suomessakin, ihanaa! Mukavaa kesää sinnekin, ehkä me vielä joskus törmätään jossain. :)

   Poista
 2. Ihanaa syntymäpäivää sinulle Metti!

  VastaaPoista
 3. Hyvää syntymäpivää ja paljon onnea! toi sun pikkuinen Lilia-tyttö on sitten suloinen :)

  VastaaPoista
 4. Onnea Metti <3 ja ihanaa lomaa koko perheelle :-)
  t. Valkoset

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :) Mukavaa kesää teidän koko perheelle!!

   Poista
 5. Onnea kaunis Metti! Mahtava yllätys ja ihanat maisemat <3

  www.teljanneitocitylife.blogspot.com

  VastaaPoista
 6. Myöhästyneet syntymäpäiväonnittelut. Upeaa lomaa koko perheelle! Maisemat ovat varmasti käsittämättömän huikeat. Pieni Lilia on niin suloinen. Nauti lomasta!

  VastaaPoista

Bloglovin

Metti Forssell