tiistai 14. huhtikuuta 2015

Q&A - ANSWERS PART 2


Answers - Part 2

Käytkö usein Suomessa tai käykö teillä usein vieraita Saksassa? - Käyn Suomessa tasaisin väliajoin. Nyt keväällä en ole käynyt ollenkaan. Pikkulapsen kanssa yksin matkustaminen kun ei ole mitään suurinta herkkua. Onneksi perheemme ja ystävämme ovat vieraileet täällä ahkerasti :)

Mitkä ovat lempi blogisi? - Täytyy myöntää, että lue hirveästi muita blogeja. Ainoa blogi jota seuraan (säännöllisesti) on ystäväni Hannan blogi! (Strictly Style)

Mikä olisit mieluusti jos et olisi kyseisessä ammatissasi? - Haluaisin opiskella täyspäiväsesti ja saada tutkinnon mahdollisimman nopeasti.

Millainen olet luonteeltasi? - Olen iloinen, sosiaalinen, rento ja ainakin omasta mielestä hauska :D

How did you meet Forssell? - We met in a restaurant in Helsinki. He came to talk to me. He was really funny and a real gentleman. After talking for many hours we ended up playing golf in the middle of the night :D

Käytkö koskaan kirpputoreilla? - En. Olen kyllä joskus vienyt omia vaatteita myytäväksi itsepalvelukirppikselle.

Millainen perhe sinulla on? Vanhemmat/sisaruksia? - Minulla on äiti ja isä (eronneet, molemmat uusissa naimisissa) sekä kaksi pikkuveljeä. Toinen 21v. toinen 11v.

Millaisia arvoja/muita asioita haluat opettaa lapsellesi? Haluan, että lapsestani kehittyy iloinen, sosiaalinen ja reipas tyttö. Toivon, että Lilia oppisi arvostamaan elämässä niin pieniä kuin suuriakin asioita. Yritän myös kasvattaa hänelle loistavan itsetunnon. Haluan että hän pystyy saavuttamaan elämässään mitä haluaa. Mieheni hokee jo nyt pikkuisellemme: Du kann om du vill!

Mikä on parasta äitinä olemisessa? Äitinä oleminen on ihanaa<3 Se, että saa joka päivä seurata tuon vilkkaan söpöliinin touhuja on jo itsessään parasta. Nauran hänen kanssaan ja hänen tempauksilleen koko ajan. Lapsi kasvaa ja kehittyy niin nopeasti, joka päivä oppii jotain uutta. Se on ihmeellistä :) Rakastan myös tunnetta, että olen hänelle tärkeä. Kun lapsi haluaa syliin, antaa suukon tai vain minä saa hänet rauhoittumaan, ovat ihania tunteita. Alan varmasti itkemään kun hän sanoo ensimäisen kerran "mamma" <3

Luin aikaisemmin että olet 176cm pitkä. Olitko koskaan aikonut osallistua Miss Suomi kisoihin? - Täytyy myöntää, että on se käynyt mielessä joskus. Monet minua sinne yritti saada ja ovat rohkaiseet menemään, mutta en kuitenkaan halunnut sitä niin paljon.

Mitä kauneudenhoitorutiineja sulla on? Hyvin yksinkertaiset, simppelit rutiinit. Enemmän tietoa aiheesta löytyy tästä postuaksesta.

Meikkaatko joka päivä? - En!! Mainitsin aikaisemmin kauneudenhoitopostauksessa, että pidän mahdollisimman paljon meikittämömiä päiviä. Mielestäni se on todella tärkeää hyvinvoivan ihon kannalta. Ja varsinkin kesällä päivettynytttä ihoa vasten naturel look on kaunein. Vähän vaan huulikiiltoa and it`s done :)

Millainen sun yo-todistus oli? Kirjoitin E.n paperit.

Mikä on sun lempiruoka? Tykkään kaikesta hyvästä ruoasta. Rakastan käydä kivoissa ravintoloissa syömässä ja nauttia erinomaisesta ruoasta. Sushista tykkään tosi paljon. 

Lempieläin? - Sori vaan kaikki eläinrakkaat, mutta mun täytyy myöntää että en ole ollenkaan eläinihminen. Varmasti osittain johtuu siitä, että pelkään eläimiä. Varsinkin kissoja! 

Lempiväri? - Monia. Vaatteissa käytän eniten mustaa, valkoista, harmaata.

Tykkäätkö asua Helsingissä? - Rakastan! Helsinki on ihana kaupunki, tuttu ja turvallinen. Tällä hetkellä ei kuitenkaan ole kiire vielä palata Suomeen ;)

Mitkä on sun lempi kahvilat ja ravintolat Helsingissä? - Näitäkin on niin monia. Mun mielestä Helsingissä on tosi paljon hyviä ravintoloita. Omat suosikit on Bronda, Farang ja Sushibar. Lounaspaikkana Teatteri ja Lungi. Ihania kahviloita on monia, mutta sanotaan Bulevardin Kahvisalonki, Carusel ja La Torrefazione.

Käytkö usein ulkona? Nykyään todella harvoin. Jos on vapaailta menemme mieheni tai ystäviemme kanssa syömään, mutta harvemmin yökerhoon. Kesällä toki on kivaa käydä myös "kunnolla" ulkona.

Mitä muuttaisit kropassasi vai muuttaisitko mitään? - Ei ole mitään suurempaa muutettavaa. Jos mennään pieniin juttuihin, haluaisin, että mulla olisi pienemmät korvat :D

Voisitko kuvitella värjääväsi hiuksia tummiksi? - En. 

Mikä on parasta just nyt? - Se, että saan asua maassa, johon kevät tulee aikaisin!! Rakastan sitä! Jo nyt meitä hemmotellaan ihan kesäisillä, yli +20 säillä! Suomessa kun on tottunut siihen, että vappuna on vielä ihan talvi ja juhannuksenakin saa vielä vetää villapaitoja niskaan :D

Onko muutto Saksaan vaikuttanut ystävyssuhteisiisi? - Tottakai vaikuttaa. Enää en tiedä niin tarkasti ystävien menoista ja muista jutuista, kun silloin kun asuimme samassa maassa. Toki olemme skypen välityksellä yhteydessä. Uskon ja toivon, että ystävyyssuhteeni kestää vaikka tuleekin pieni breikki. 

Pelottaako sinua blogin mukana tuleva julkisuus? - Ei.

Kenen tyyliä ihailet? - Victoria Beckham

Tunnistetaanko sinua paljon erityisesti Suomessa? - Jonkin verran. 

Suomen ja Saksan eroja? Esimerkiksi tavoissa/kulttuurissa? Saksalaiset ovat avoimempia ja sosiaalisempia. Täällä tullaan juttelemaan vieraille ihmisille helpommin kuin Suomessa. Täällä pitää koko ajan small talk.aa ja on esimerkiksi todella epäkohteliasta jos ei hississä sano ventovieraille mitään. Suomessa kun taas on ihan täysin normaalia, että kaikki on hississä hiljaa. :D Toisaalta välillä jopa ärsyttää saksalaisten ylisosiaalisuus, kun haluaisi istua rauhassa esim. kahvilassa ja koko ajan joku tulee juttelemaan. Arvostan kyllä tätä piirrettä ja toivoisin, että suomalaisetkin olisivat vähän reippaampia :D 

Miten olet yleensä viettänyt vappua? Yleensä vappuaattona on juhlittu ystäväporukalla ja sitten vappupäivänä kaivarissa brunssi.

Kävitkö ennen lapsesi syntymää paljon baareissa ja bilettämässä? Jonkin verran. Tykkään käydä ulkona, varsinkin kesällä. Mutta enemmän nautin ystävien kanssa illanistujaisita tai sitten isommalla porukalla kaikki yhdessä ulos.


Mikä on parasta Helsingissä? Tykkään Etelä-Helsingin kahviloista, ravintoloista, butiikeista, puistoista, kaduista, fiiliksestä.. kaikesta :)

6 kommenttia:

 1. Oletko siis ruotsinkielinen kun sanoit, että odotat Lilian sanovan mamma? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole. Mieheni puhuu tyttärellemme ruotsia ja minä suomea. Olen kuitenkin hänelle mamma ja isä on pappa :)

   Poista
 2. Hei onks sulla niin sanotut volyymiripset vai normi ripsienpidennykset? Upeannäköiset räpsyttimet sulla! :)

  VastaaPoista
 3. Oi Lilia on kyllä kaunis tytön nimi ja harvinainen Suomessa :) Saako kysyä, miten päädyitte juuri kyseiseen nimeen? Oliko muita nimivaihtoehtoja?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Nimi oli sellainen josta me molemmat pidimme heti. Tyttäremme toinen nimi on Amelie, jota me myös mietimme etunimeksi.

   Poista

Bloglovin

Metti Forssell