maanantai 6. huhtikuuta 2015

NUDE TONESToivottavasti teillä kaikilla on ollut ihana ja rentouttava pääsiäinen. Meidän pyhäpäivämme ovat sujuneet mukavissa, tosin hyvin arkisissa merkeissä. Valitettavasti tänä vuonna meillä ei ollut mahdollisuutta lentää Suomeen perinteisille perhepäivällisille tai yhteiselle laskettelureissulle. Toivottavasti ensi vuonna :)

Vaikka pitkällä keväässä jo mennäänkin ei lämpötilat päätä huimaa. Välillä pitää vetää kunnon kerrokset (tai jopa talvitakki!) päälle, että ulkona tarkenee. Mieleni on kuitenkin jo niin tulevassa kesässä, että en halua enää pukea tummia, raskaita talvivaatteita. Sen sijaan jotain vaaleampaa ja raikkaampaa! Eri nuden sävyt toimivat hyvin yhdessä saaden asukokonaisuuden näyttämään freesiltä ja keväiseltä. Ja eiliseen postaukseen viitaten: Tennarit ovat tänä keväänä must ja näyttävät hyviltä asun kuin asun kanssa. 

Fur coat: Sfera
Knit: Sand
Jeans: Zara
Sunnies: Ray Ban
Bag: Chanel
Shoes: Adidas

---------------------
I hope you all have had a wonderful Easter. Our Easter was nice, but unfortunately we did`t have the chance to fly to Finland and spend the holidays with the family. Hopefully next year!

Even though it is officially spring, the weather is still cold. Sometimes knits and coats are must! I`m so over dark and heavy winter pieces, so I wanted to wear something light-colored and fresh. Nude tones look nice and fresh together. And like I told in yesterday`s post: Sneakers look good with everything and they make the whole outfit look fresh and springy. 7 kommenttia:

 1. Ihanan rento ja tyylikäs asu jälleen:) Olenkin jo innolla odottanut näkeväni vaaleampia ja keväisempiä asuja sun päällä. Sulle kyllä sopii täydellisesti sekä tummat että vaaleat sävyt! Hiuspostausta olisi mukava saada myös:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Vaaleat sävyt ovat kivaa vaihtelua pitkän talven jälkeen! ..mutta varmasti "all black" tyyppisiä asuja tulee vielä blogissa näkymään vaikka kesää kohti mennäänkin :-) laitan postaustoiveesi korvan taakse, mutta olen niin onneton hiustenlaittaja että en tiedä onko minun hiuspostauksista kenellekään mitään hyötyä :D

   Poista
 2. Vaaleat sävyt näyttävät aina hyvältä keväisin! Tosi kiva asu jälleen :) Tuo neule näyttää erityisen kivalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tuo Sandin neule on ollut kovassa käytössä :)

   Poista
 3. Upeita kevääseen sopivia sävyjä. Ihana takki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö vain! Vaaleat sävyt ovat ihanaa vaihtelua pitkän talven jälkeen :)

   Poista
 4. Super upea laukku. Chanel ja LV taitavat olla suosikkimerkkejäsi laukuissa. Niin täälläkin ja lisäksi YSL. Kevät oikein inspiroi taas laukkujen valinnassa ja käytössä. Sulla on niin mahtava tyyli ja ihailtavalla varmuudella kannat tyylikkäitä vaatteitasi ja asusteitasi. Aurinkoa kevääseen!

  VastaaPoista

Bloglovin

Metti Forssell