keskiviikko 29. huhtikuuta 2015

BAG CRAVINGS


Aaah käsilaukut! Niitä ei voi koskaan olla naisella liikaa. Mieheni mielestä voi, mutta mun mielestä ei :D Minun täytyy myöntää, että minulla on pieni pakkomielle kauniita laukkuja kohtaan. Upea designer-laukku tuo jokaiseen asuun mielenkiintoa, kauneutta ja ennen kaikkea viimeistelyä. Hieno laukku on kuin piste i:n päälle. Vaatteet voivat olla tosi basicit, mutta laukku tuo huolitellun ja naisellisen viimeistelyn.
Tykkään tällä hetkellä paljon cross-body laukuista. Koen ne parhaimmaksi ja helpoimmaksi vaihtoehdoksi itselleni. Kun juoksee ja pyörii pikku-neitimme perässä on hyvä olla molemmat kädet vapaana. Silloin juurikin tällainen cross-body laukku toimii parhaiten. Tykkään pienistä laukuista myös niiden monikäyttöisyyden vuoksi. Niitä voi käyttää sekä arkena että juhlissa ja iltamenoissa.

Toukokuun alkupuolella on tulossa äitienpäivä sekä myöhemmin toukokuussa myös syntymäpäiväni. Ajattelin ostaa itselleni näiden merkkipäivien johdosta jotain kivaa. Esimerkiksi jokin näistä pikkulaukuista olisi erittäin tervetullut! Eniten pidän tuosta Saint Laurentin "Tassel-bagistä". Tämä laukku on varmasti monille tuttu ja sitä on näkynyt blogeissa ja lehdissä paljon. Saksan muotilehdissä törmää jatkuvasti juuri tuohon ruskeaan, mokkaiseen laukkuun ja juuri se on IT BAG täällä. Tuo väri olisikin unelma, sillä se sopisi täydellisesti tämän kesän bohemian chic -tyyliin. Olen aikaisemminkin kertonut, että olen himoillut myös punaista laukkua. Tuo kuvassa oleva Louis Vuittonin laukku ei näytä niin hyvältä kuvassa kuin se on livenä. Yllätyin todella positiivesti kun näin sen liikkeessä. Toki vähän ärsyttää se kuinka laukussa on jäljitelty Chanelin klassisen 2.55 -mallin tyyliä.


20 kommenttia:

 1. täytätkö 24v? Ihanaa laukkujuttua täällä blogissasi. Hyvin kauniita noista laukuista jokainen. Itsekin ajattelin hemmotella itseäni jollakin uudella laukulla. Mitä mieltä olet Metti nykyään NIIN suosituista Michael Korsin laukuista?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo 24v tulee mittariin :) Niin.. se on kyllä totta, että Michael Korsin laukut ovat todella suosittuja Suomessa. Joka kerta keskustan Stockalla käydessäni huomaan, että Korsin laukkuosasto sen kun kasvaa kasvamistaan.. ja tottakai siihen on hyvä syy :) Ovathan laukut ihan nättejä, mutta en itse ostaisi kyseisen merkin laukkua. Minua harmittaa/ärsyttää se kuinka röyhkeästi Kors "kopioi" muita huippumerkkejä. Lähes jokainen laukkumalli on JO NÄHTY jollain muulla merkillä ja Korsin laukut ovat vain halvempia kopioita niistä…

   Poista
 2. täällä yksi Metin seuraaja...en voi ostaa enää ko merkkiä kun sitä on suomessa lähes k a i k i l l a ! vähän sama ilmiö kuin Guess aikoinaan ... kiva kuitenkin kuulla Metti sinun mielipide !?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin… se on vaan valitettavasti niin, että joskus jostain tuotteista tulee niin suosittuja, että niitä on kaikilla. Monilla saattaakin tulla tästä vastareaktio, että nyt ei ainakaan halua sitä kun kaikilla jo on :D Tuossa ylemmässä kommentissa mielipiteeni Korsin laukkuihin :)

   Poista
 3. Jep, vähän sama juttu kuin Guessin kanssa aikoinaan. Voi, Valentino, YSL, LV ja tietty Chanel kyllä laukkujen kermaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta. En tiedä olenko ollut itse vielä silloin niin nuori (tai tietämätön vaan :D) mutta en ole koskaan kokenut tuota Guess-huumaa :D Tiedän kuitenkin, että sekin on ollut todella suosittu!

   Poista
 4. Mutta tuo Valentinon laukku sopisi täydellisesti niihin sun Valentinon korkokenkiin. Kaikki laukut toki kivoja. Tuntuu, että tuo LV-ilmiökin on ihan räjähtänyt ja melkein jo jopa YSL:kin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikö vain, olis aika matchy matchy ;) Vuittoniakin näkee todella paljon, mutta silti pidän merkistä paljon. Heillä on klassikkolaukkujen lisäksi aina uusia, erilaisia ja mielenkiintoisia malleja. Saint Laurentkin on nousussa ja heidän laukkunsa ovat ihania!

   Poista
 5. Näin on, teinitytöstä mummoon on LV:tä olalla. Varsinkin nuorilla tytöillä koululaukkuna neverfull . Ehkä täällä näkee eniten Damier ja Monogram kuosilla laukkuja ja nahkaa vähemmän - on jo aika kalliita. Itse pidän kyllä LV:n laukuista ja löytyykin muutama :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. LV.llä on kyllä ihania, ajattomia laukkuja! Itselläni tökkii tällä hetkellä vähän se Monogram-kuosi, mutta en silti halua luopua laukuistani. Tiedän, että ne ovat klassikkoja, jotka ovat aina muodissa. Eli voin vielä vanhana mummonakin 50 vuoden päästä käyttää samoja LV.n laukkuja ja olla stylish ;)

   Poista
 6. Edelliseen postaukseen liittyen, missä opiskelet ja mitä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Opiskelen tällä hetkellä etäopiskeluna yksityisessä kauppakorkeakoulussa Helsingissä.

   Poista
 7. Hei, osaatko sanoa euroissa tuon LV laukun hintaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En muista ihan tarkkaa hintaa, mutta se löytyy LV.n sivuilta. Olisko ollut n. 2000e. Laukusta löytyy 2 kokoa ja niissä tietysti pieni hintaro :)

   Poista
 8. Heippa ja kiva että tuli laukkupostaus. Osaisitko neuvoa LV-asioissa, kun en löydä mistään tietoa, että onko damier nimeltään se ns. ruutukuosinen? Entä mikä on kaikista vaalein sävy siinä kuosissa nimeltään (näyttää ainakin valkoharmaalta?)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! Damier on juurikin se ruutukuosillinen. Vaalea ruutukuosi on Damier AZUR ja tummanruskea on Damier EBENE.

   Poista
 9. Hei! Rohkenen tiedustella sinulta, kun olet niin ystävällinen ja tietoinen asioista.
  Haluaisin ostaa sukulaiselle lahjaksi LV:n laukun. Satutko tietämään, mitä suunnilleen maksaa Neverfull damier mm? Toinen vaihtoehto voisi olla Pochette Milla mm, hinta? Kiitos jo etukäteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! En valitettavasti osaa sanoa laukkujen hintoja, mutta Louis Vuittonin nettisivuilta löytyy hyvin tietoja laukkujen hinnoista. Kannattaa tsekata sieltä :)

   Poista
 10. Ruutukuosinen LV on ihana. Miten tuolta LV liikkeestä tilataan kun puhelimella ei pääse läpi ja sähköpostista ei ole tietoakaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole koskaan käyttänyt heidän nettikauppaansa, mutta jos olen oikein ymmärtänyt niin netistä voi tilata, mutta tuotteet pitää hakea sitten liikkeestä. Luulisin että soittaminen on paras ja nopein tapa saada yhteys. Varmasti puhelimella pääsee läpi jos jaksat vain olla tarpeeksi sisukas ;)

   Poista

Bloglovin

Metti Forssell